PETROCHEMIE

Energie- en emissievraagstukken, (explosie)veiligheid, strenge regelgeving en vragen vanuit snel veranderende markten leggen een enorme druk op het innovatievermogen van de petrochemische industrie. Een industrie die momenteel wordt uitgedaagd door een lage olieprijs die de productwaarde verlaagt en een rendabele exploitatie van bestaande en nieuw te bouwen plants onder druk zet. Juist nu vraagt dat om innovatieve oplossingen en nieuwe manieren van samenwerken. Gevaarlijke apparatuur, bedrijfskritische processen en apparatuurintensieve activiteiten zijn slechts enkele van de uitdagingen en veiligheidsrisico's waarmee de petrochemische industrie vandaag de dag geconfronteerd wordt.

Nedelko is al vele jaren een erkende Brady dealer. Brady levert een breed assortiment artikelen aan veiligheids- en identificatieproducten. Onze Brady specialisten helpen jou initiatieven op vlak van procesveiligheid en operational excellence te stimuleren en te ondersteunen.

Als leverancier van totaaloplossingen hebben we alles wat je nodig hebt voor de visuele betrouwbaarheid van jouw apparatuur, gevarencommunicatie (ISO 7010 en CLP/GHS), veiligheid van onderhoud, elektrische veiligheid, preventie van uitglijden, struikelen en vallen en andere belangrijke veiligheidskwesties. Ons productassortiment omvat onder andere veiligheidspictogrammen en labelingsystemen, EX connectoren, absorptiemiddelenlockout/tagout en verlichting.

Veiligheid in de petrochemische Industrie


In de petrochemische sector is veiligheid op de werkvloer van onschatbare waarde. Werkzaamheden met zware elektrische installaties en machines brengen aanzienlijke risico's met zich mee voor werknemers en bedrijven. Het implementeren van Lockout Tagout (LOTO) veiligheidsprocedures is cruciaal om ongelukken en incidenten te voorkomen bij onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan elektrische machines, waarbij blootstelling aan hoogspanning, bewegende componenten en gevaarlijke stoffen kan optreden.

.

Veelgebruikte producten voor de petrochemische industrie

Lock out Tag out procedures en wetgeving

Vanwege veiligheids- en gezondheidsvoorschriften heeft de EU minimumnormen vastgesteld voor arbeidsmiddelen, zoals bepaald in Europese richtlijn 89/655/EEG. Deze maatregelen moeten waarborgen dat machines in bedrijven veilig zijn voor werknemers en geen risico vormen voor hun gezondheid. Lockout Tagout, ook wel bekend als "gevaarlijke energie onder controle" volgens de Amerikaanse OSHA-voorschriften, vereist dat werkgevers procedures implementeren voor het vergrendelen en markeren van isolatieschakelaars en het buiten werking stellen van machines om letsel door onverwachte activatie te voorkomen. In organisaties waar met gevaarlijke machines en installaties wordt gewerkt, is Lockout Tagout essentieel.

Brady

Al vele jaren is Nedelko jouw vertrouwde dealer van Brady-producten! Met het brede assortiment van Brady kunnen we voor elke toepassing de perfecte oplossing bieden. We hebben een uitgebreide voorraad labelprinters, labels en printerlinten, wat betekent dat we niet alleen de juiste producten kunnen leveren, maar ook nog eens snel.

Persoonlijk advies van een specialist?
De Nedelko productspecialisten beschikken over uitgebreide technische vakkennis en staan voor jou klaar met een professioneel advies.

Veiligheidsproducten van Nedelko

Hoogwaardige kwaliteit
Bij alles wat wij doen, heeft de kwaliteit de hoogste prioriteit. En dat niet pas sinds gisteren, maar al 65 jaar lang!
Gebruiksvriendelijk
Onze producten dragen bij aan efficiëntere en veiligere werkprocessen van onze klanten. Bij wens kan er altijd een producttraining gegeven worden door één van onze productspecialisten.
Betrouwbaar en robuust
De betrouwbaarheid komt van onze robuuste producten en onze nuchtere mensen, die er alles aan doen om jouw probleem op te lossen.
Conform de geldende normen
Nedelko staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Vandaar vinden wij het belangrijk dat al onze producten voldoen aan de geldende wetgeving en normen.