Zaklamp

De zak- en hoofdlampen van het merk Ledlenser maken gebruik van geavanceerde LED-technologie. Het merk komt uit Duitsland, bestaat inmiddels al ruim 25 jaar en is in die tijd uitgegroeid tot een vooraanstaande speler in de markt. De ongekend grote verscheidenheid aan producten zijn beschikbaar voor uiteenlopende doeleinden. Het assortiment bestaat onder andere uit: allround, sport, outdoor, industrial en zelfs Ex-gecertificeerde lampen.

Zaklamp assortiment:

VEILIG MET EEN ZAKLAMP

Goede werkverlichting is heel belangrijk. Het verhoogt de veiligheid op de werkvloer aanzienlijk en zorgt daarbij voor  een prettige werkomgeving. Niets is zo onprettig als in het donker te moeten werken. Ledlenser biedt daarom een volledig assortiment aan verschillende soorten zaklampen, welke allen praktisch, duurzaam en zeer eenvoudig in gebruik zijn.

ZAKLAMP ALS WERKVERLICHTING

Speciaal voor het zware werk in donkere omgevingen zijn er verschillende soorten zaklampen beschikbaar. Zo zijn er de zogeheten breedstralers, welke gemiddeld gezien een verlichtingshoek hebben van 60 graden, waardoor er een breed bereik haalbaar is. Mocht je een smalle, verre lichtbundel willen, met een stralingshoek van 30 graden, kun je kiezen voor een verstraler. Wanneer een oppervlak in één keer verlicht dient te worden, zijn er verschillende soorten lightbars beschikbaar. Wil je je handen vrijhouden? Kies dan voor een hoofdlamp. Nedelko heeft een zaklamp voor iedere toepassing.

ZAKLAMP VOOR VEELEISENDE TAKEN

Over het algemeen ligt de keuze voor een zaklamp bij een draagbare handlamp, zodat je deze eigenhandig bij kan stellen, of mee kunt nemen wanneer dit vereist is. Daardoor is een eis bij draagbare zaklampen voor industriële doeleinden dat deze stootvast is; wanneer de zaklamp valt mag het armatuur niet beschadigen en daarnaast mag er geen gevaarlijke situatie ontstaan door bijvoorbeeld rondspringende glassplinters. Tevens is het gebruikersgemak een zeer belangrijk punt. Denk hierbij aan het lage gewicht en de compactheid van de ombouw. Ook moet de zaklamp of werklamp simpel op te hangen of neer te zetten zijn.

INDUSTRIAL LED WERKLAMPEN

De Industrial LED werklampen van Ledlenser hebben tal van voordelen. Zo heeft iedere werklamp een reflector-lens, wat betekent dat deze lampen altijd een perfecte straal hebben, met een grote reikwijdte. Veel modellen hebben daarnaast ook de optie om deze reikwijdte aan te kunnen passen met het gepatenteerde Advanced Focus Systeem. Tevens heeft een zaklamp van Ledlenser een groot bereik bij minder lumen, wat de lampen duurzamer maakt dan vergelijkbare verlichting. 

Nieuwe producten

Prolumia LED Pro-Logic

Vooruitstrevende downlight-serie voor algemene verlichting met een modern-elegante verschijning. Pro-Logic integreert naadloos in het plafond en zorgt voor harmonie in de verlichting van woon- en commerciële omgevingen. Naast het esthetische aspect, excelleert de Pro-Logic in performance, lichtcomfort, gelijkmatigheid en betaalbaarheid.

Bekijk serie

Prolumia LED Pro-Fusion

Grensverleggend in performance, betrouwbaarheid en toepassingsmogelijkheden. De Pro-Fusion downlight-serie is een verlichtingsinnovatie die zijn gelijke niet kent. Of het nu algemene verlichting voor een nieuwbouwproject betreft, of het vervangen van compact-fluorescentiedownlights in bestaande bouw, de Pro-Fusion realiseert verlichting die aanzienlijk comfortabeler is en direct substantieel energiekosten reduceert.

Bekijk serie