Krimpkous

Krimpkousen van ABB en Elematic isoleren en beschermen kabelverbindingen tegen afslijting, corrosie en chemicaliën. Het is eenvoudig in gebruik, snelkrimpend en niet smeltend. Verkrijgbaar in dik-, middel- en dunwandige uitvoeringen en in verschillende kleuren en krimpverhoudingen. Diverse typen zijn voorzien van een lijmlaag en hierdoor waterbestendig. Krimpkous is verkrijgbaar op rol, voorgesneden, of in een handige boxverpakking. Voor een snelle en optimale installatie is er een speciale föhn beschikbaar.

Krimpkous assortiment:

Nieuwe producten

Prolumia LED Pro-Logic

Vooruitstrevende downlight-serie voor algemene verlichting met een modern-elegante verschijning. Pro-Logic integreert naadloos in het plafond en zorgt voor harmonie in de verlichting van woon- en commerciële omgevingen. Naast het esthetische aspect, excelleert de Pro-Logic in performance, lichtcomfort, gelijkmatigheid en betaalbaarheid.

Bekijk serie

Prolumia LED Pro-Fusion

Grensverleggend in performance, betrouwbaarheid en toepassingsmogelijkheden. De Pro-Fusion downlight-serie is een verlichtingsinnovatie die zijn gelijke niet kent. Of het nu algemene verlichting voor een nieuwbouwproject betreft, of het vervangen van compact-fluorescentiedownlights in bestaande bouw, de Pro-Fusion realiseert verlichting die aanzienlijk comfortabeler is en direct substantieel energiekosten reduceert.

Bekijk serie