Klittenband

Klittenband van het merk Velcro® bundelt kabels, snoeren en draden op een slimme en veilige manier. Het merk ontwikkelt klittenband voor een enorme verscheidenheid aan industriële toepassingen. Het wordt gebruikt in de textielindustrie, maar kent ook andere (industriële) toepassingen... bijvoorbeeld bij de verwerking van dataen telecommunicatiekabels. Hier is het bundelen met klittenband verplicht om het insnoeren van kabels te voorkomen. Het klittenband is sterk, herbruikbaar, makkelijk verstelbaar en zorgt ervoor dat kabels niet beschadigd raken.

Klittenband assortiment:

Nieuwe producten

Prolumia LED Pro-Logic

Vooruitstrevende downlight-serie voor algemene verlichting met een modern-elegante verschijning. Pro-Logic integreert naadloos in het plafond en zorgt voor harmonie in de verlichting van woon- en commerciële omgevingen. Naast het esthetische aspect, excelleert de Pro-Logic in performance, lichtcomfort, gelijkmatigheid en betaalbaarheid.

Bekijk serie

Prolumia LED Pro-Fusion

Grensverleggend in performance, betrouwbaarheid en toepassingsmogelijkheden. De Pro-Fusion downlight-serie is een verlichtingsinnovatie die zijn gelijke niet kent. Of het nu algemene verlichting voor een nieuwbouwproject betreft, of het vervangen van compact-fluorescentiedownlights in bestaande bouw, de Pro-Fusion realiseert verlichting die aanzienlijk comfortabeler is en direct substantieel energiekosten reduceert.

Bekijk serie