Labels & tags

Een complete labelidentificatieoplossing die bedrijven helpt bij het verhogen van de productiviteit, veiligheid en beveiliging. Print eigen labels met behulp van blanco labels met een verscheidenheid aan toepassingen, zoals het markeren van draden, kabels en printplaten. Voor het communiceren van belangrijke veiligheidsen/of algemene bedrijfsboodschappen kan gebruik gemaakt worden van voorbedrukte labels.

Labels & tags assortiment:

Nieuwe producten

Prolumia LED Pro-Logic

Vooruitstrevende downlight-serie voor algemene verlichting met een modern-elegante verschijning. Pro-Logic integreert naadloos in het plafond en zorgt voor harmonie in de verlichting van woon- en commerciële omgevingen. Naast het esthetische aspect, excelleert de Pro-Logic in performance, lichtcomfort, gelijkmatigheid en betaalbaarheid.

Bekijk serie

Prolumia LED Pro-Fusion

Grensverleggend in performance, betrouwbaarheid en toepassingsmogelijkheden. De Pro-Fusion downlight-serie is een verlichtingsinnovatie die zijn gelijke niet kent. Of het nu algemene verlichting voor een nieuwbouwproject betreft, of het vervangen van compact-fluorescentiedownlights in bestaande bouw, de Pro-Fusion realiseert verlichting die aanzienlijk comfortabeler is en direct substantieel energiekosten reduceert.

Bekijk serie