Magazijnidentificatie

Wie er beroepshalve bij betrokken is, weet het: een goed geïdentificeerd magazijn rendeert. Ook jij kunt genieten van maximaal rendement, want wij stellen jarenlange ervaring en een reeks uitmuntende producten tot jouw beschikking. Kies je voor barcodes of traditionele codes? Wil je verplaatsbare magneetlabels of permanent klevende labels? In overleg met jou vinden we de meest geschikte oplossing en stemmen we jouw identificatie nauwkeurig af op de logistieke omgeving. 

Alle categoriƫn

Persoonlijk advies van een codeerspecialist?

We begeleiden jou vanaf de keuze van de labels, tot de installatie van de software en de printer en desgewenst zelfs de integratie met jouw bestaande database of ERP systeem.

Identificatie-oplossingen van Nedelko


Meest complete aanbod

Dankzij het uitgebreide assortiment aan labels en printers kunnen wij een invulling geven aan al jouw codeerproblemen.

Meer dan 30 jaar ervaring

Met ruim 30 jaar aan ervaring kunnen onze codeerspecialisten jou helpen bij het zoeken naar de beste identificatie-oplossing.

Gratis on-site installatie

Wil je een specialist op locatie hebben die de printer voor je instelt? Geen probleem. Wij bieden een installatie service op locatie aan door heel Nederland.

Uit voorraad leverbaar

Wij hebben een groot aantal producten op voorraad in ons distributiecentrum. Deze producten kunnen wij dan ook extra snel bij jou leveren!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends