Magazijnidentificatie

Een goed geïdentificeerd magazijn rendeert. Verhoog de efficiëntie om snel en accuraat goederen te vinden of op te slaan door middel van duidelijke identificatie. Magazijnlabels helpen het magazijn overzichtelijk te maken én te houden. In combinatie met een labelprinter kunnen snel en doeltreffend de juiste labels worden gemaakt. Er kan tevens gekozen worden om magazijnlabels kant-en-klaar te bestellen, waarbij alleen een database aangeleverd dient te worden.

Magazijnidentificatie assortiment:

Nieuwe producten

Prolumia LED Pro-Logic

Vooruitstrevende downlight-serie voor algemene verlichting met een modern-elegante verschijning. Pro-Logic integreert naadloos in het plafond en zorgt voor harmonie in de verlichting van woon- en commerciële omgevingen. Naast het esthetische aspect, excelleert de Pro-Logic in performance, lichtcomfort, gelijkmatigheid en betaalbaarheid.

Bekijk serie

Prolumia LED Pro-Fusion

Grensverleggend in performance, betrouwbaarheid en toepassingsmogelijkheden. De Pro-Fusion downlight-serie is een verlichtingsinnovatie die zijn gelijke niet kent. Of het nu algemene verlichting voor een nieuwbouwproject betreft, of het vervangen van compact-fluorescentiedownlights in bestaande bouw, de Pro-Fusion realiseert verlichting die aanzienlijk comfortabeler is en direct substantieel energiekosten reduceert.

Bekijk serie