Plug & muuranker

Met ons assortiment pluggen en muurankers kunnen materialen aan elk type wand veilig en professioneel bevestigd worden. Er zijn pluggen beschikbaar voor wanden van beton, steen en cellen-/gasbeton. Ook voor holle wanden bestaande uit gipskarton en andersoortig plaatmateriaal is er een oplossing. Een uniek product in het assortiment is de innovatieve, universele BLUEFIX 2-componenten plug, welke in ieder basismateriaal optimaal presteert.

Plug & muuranker assortiment:
Bekijk het hele assortiment
Bekijk Shop

Nieuwe producten

Prolumia LED Pro-Logic

Vooruitstrevende downlight-serie voor algemene verlichting met een modern-elegante verschijning. Pro-Logic integreert naadloos in het plafond en zorgt voor harmonie in de verlichting van woon- en commerciële omgevingen. Naast het esthetische aspect, excelleert de Pro-Logic in performance, lichtcomfort, gelijkmatigheid en betaalbaarheid.

Bekijk serie

Prolumia LED Pro-Fusion

Grensverleggend in performance, betrouwbaarheid en toepassingsmogelijkheden. De Pro-Fusion downlight-serie is een verlichtingsinnovatie die zijn gelijke niet kent. Of het nu algemene verlichting voor een nieuwbouwproject betreft, of het vervangen van compact-fluorescentiedownlights in bestaande bouw, de Pro-Fusion realiseert verlichting die aanzienlijk comfortabeler is en direct substantieel energiekosten reduceert.

Bekijk serie