Kabelbrug

De Pro-Install rubberen kabelbruggen zorgen voor een veilige doorgang op locaties waar kabels en snoeren op de grond liggen en voor een ordelijke werkplek. Voorzien van een fel gele deksel en een antislip oppervlak helpt dit valpartijen voorkomen. De kabelbruggen zijn verkrijgbaar in een 2-, 3- en 5-kanaals uitvoering, zijn geschikt voor commercieel en industrieel gebruik en uit te breiden tot iedere gewenste lengte.

Kabelbrug assortiment:
Bekijk het hele assortiment
Bekijk Shop

Nieuwe producten

Prolumia LED Pro-Logic

Vooruitstrevende downlight-serie voor algemene verlichting met een modern-elegante verschijning. Pro-Logic integreert naadloos in het plafond en zorgt voor harmonie in de verlichting van woon- en commerciële omgevingen. Naast het esthetische aspect, excelleert de Pro-Logic in performance, lichtcomfort, gelijkmatigheid en betaalbaarheid.

Bekijk serie

Prolumia LED Pro-Fusion

Grensverleggend in performance, betrouwbaarheid en toepassingsmogelijkheden. De Pro-Fusion downlight-serie is een verlichtingsinnovatie die zijn gelijke niet kent. Of het nu algemene verlichting voor een nieuwbouwproject betreft, of het vervangen van compact-fluorescentiedownlights in bestaande bouw, de Pro-Fusion realiseert verlichting die aanzienlijk comfortabeler is en direct substantieel energiekosten reduceert.

Bekijk serie