Brady

Nedelko is al vele jaren jouw erkende Brady dealer! Mede dankzij het uitgebreide gamma van Brady kunnen wij voor iedere toepassing de juiste oplossing bieden. Wij leveren een uitgebreid assortiment aan labelprinters, labels en printerlinten uit voorraad waardoor we niet alleen de juiste producten maar ook nog eens heel snel kunnen leveren.

Dankzij het uitgebreide gamma aan beschikbare Brady materialen en printers kunnen wij onze klanten steeds helpen bij het zoeken naar de ideale identificatie-oplossing. Voor elk codeerprobleem heeft Nedelko een oplossing via een van onze Brady labelprinters met kwalitatief hoogwaardige etiketten of via onze printservice. We beschikken over een zeer ruim assortiment aan standaard labels die uit voorraad leverbaar zijn.

Ontdek onze assortiment Brady producten

Raymond Sakko
Klantenservice
Heb je nog vragen?
Onze specialisten staan voor je klaar

Klantenservice: +31 180 64 54 00

Bestellen: Ik wil een account

Vragen: start de livechat
Populaire Brady categorieën:
Persoonlijk advies van een specialist?
De Nedelko productspecialisten beschikken over uitgebreide technische vakkennis en staan voor jou klaar met een professioneel advies.

Brady labelprinters

Brady labelprinters zijn ontworpen voor gebruik in industriële omgevingen en staan bekend om hun duurzaamheid en betrouwbaarheid. Deze printers zijn bestand tegen zware omstandigheden zoals vuil, stof en vocht. Ze kunnen een breed scala aan labels produceren, waaronder hittebestendige en chemisch resistente varianten. De hoge printresolutie zorgt ervoor dat barcodes en gedetailleerde grafische labels duidelijk leesbaar zijn. Daarnaast bieden ze geavanceerde connectiviteitsopties zoals WiFi en Bluetooth voor eenvoudige integratie in bestaande systemen.

Populaire Brady printers

Brady labels

Brady printer labels zijn speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de strenge eisen van industriële en laboratoriumomgevingen. Deze labels zijn uitzonderlijk duurzaam, bestand tegen extreme temperaturen, chemicaliën, oplosmiddelen, en slijtage. Brady biedt een breed assortiment aan labelmaterialen en -formaten om te zorgen voor optimale prestaties in specifieke toepassingen. De labels hebben een sterke kleefkracht en blijven goed zitten op zowel gladde als ruwe oppervlakken. Ze zijn ook ontworpen voor gebruik met Brady's eigen labelprinters, wat resulteert in een efficiënte en betrouwbare labeloplossing voor elke behoefte.

Populaire Brady labels

Veiligheidspictogrammen

Kies je ervoor zelf de veiligheidssignalisatie in orde te brengen, dan kun je kiezen uit een breed scala aan pictogrammen en veiligheidsborden. De pictogrammen zijn beschikbaar in verschillende formaten, uitvoeringen en materialen. De industriële Brady kwaliteit zorgt ervoor dat zelfs in de meest zware omstandigheden de pictogrammen na jaren nog steeds goed leesbaar en kleurvast zijn.

Populaire Brady veiligheidspictogrammen

Lockout Tagout

Lockout tagout is een veiligheidsprocedure waarbij machines en andere krachtbronnen worden uitgeschakeld tijdens onderhouds- en herstelwerkzaamheden. Deze procedure moet ervoor zorgen dat personeel beschermt wordt tegen de gevaren van machines die in werking gesteld worden en andere vormen van energie die onverwachts ingeschakeld kunnen worden.

Dankzij het Lockout Tagout assortiment van Brady kunnen ongevallen voorkomen worden. Elk jaar raken duizenden arbeiders al dan niet dodelijk gewond bij herstellingen en onderhoudswerken aan installaties, industriële krachtbronnen en machines. Heel wat van deze ongevallen worden veroorzaakt door een onvoldoende vergrendeling van de energietoevoer. Lockout Tagout is dé manier om te vermijden dat energie op een onverwachte manier vrijkomt.

Populaire Lockout Tagout producten

Leidingmarkering

Niet of onvoldoende geïdentificeerde leidingen vormen zonder meer een reëel gevaar. Onwetendheid omtrent de inhoud van een leiding kan zware gevolgen hebben voor zowel de werknemers als voor het machinepark. Door te investeren in een goede en duidelijke identificatie van jouw leidingen voorkom je kosten en ongelukken! Een goede en duidelijke identificatie van leidingen garandeert een beter inzicht in de constructie.

Dankzij het Lockout Tagout pakket van Brady kunnen ongevallen voorkomen worden. Elk jaar raken duizenden arbeiders al dan niet dodelijk gewond bij herstellingen en onderhoudswerken aan installaties, industriële krachtbronnen en machines. Heel wat van deze ongevallen worden veroorzaakt door een onvoldoende vergrendeling van de energietoevoer. Lockout Tagout is dé manier om te vermijden dat energie op een onverwachte manier vrijkomt.