Antislip producten

ProGrip biedt de meest duurzame en veelzijdige antislipoplossingen van glasvezel versterkt polyester. Door gebruik te maken van aluminiumoxide korrels en een unieke formule en werkwijze, voldoen de producten aan de strengste normen op het gebied van vloerveiligheid. ProGrip geeft 15 jaar garantie op haar antislipoplossingen. Maatwerk is ook mogelijk. De producten worden gebruikt onder de meest zware omstandigheden, zoals in de voedings-, offshore en de olie- en gasindustrie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan traptreden, laddersporten en rooster- en traanplaatvloeren.

Antislip producten assortiment:

Nieuwe producten

Prolumia LED Pro-Logic

Vooruitstrevende downlight-serie voor algemene verlichting met een modern-elegante verschijning. Pro-Logic integreert naadloos in het plafond en zorgt voor harmonie in de verlichting van woon- en commerciële omgevingen. Naast het esthetische aspect, excelleert de Pro-Logic in performance, lichtcomfort, gelijkmatigheid en betaalbaarheid.

Bekijk serie

Prolumia LED Pro-Fusion

Grensverleggend in performance, betrouwbaarheid en toepassingsmogelijkheden. De Pro-Fusion downlight-serie is een verlichtingsinnovatie die zijn gelijke niet kent. Of het nu algemene verlichting voor een nieuwbouwproject betreft, of het vervangen van compact-fluorescentiedownlights in bestaande bouw, de Pro-Fusion realiseert verlichting die aanzienlijk comfortabeler is en direct substantieel energiekosten reduceert.

Bekijk serie