Beschermslang

Nedelko heeft een omvangrijk assortiment flexibele beschermslangen en bijbehorende koppelingen ten behoeve van elektrische bedrading en bekabeling. De beschermslangen bieden optimale bescherming, zijn eenvoudig te monteren en voldoen uiteraard aan de hoge eisen die de industrie stelt. Het pakket bestaat o.a. uit metalen (met of zonder kunststof mantel) en volkunststof beschermslangen. Ook kunnen er explosieveilige koppelingen worden geleverd voor gebruik in explosiegevaarlijke atmosferen, waaronder ATEX / IECEx, UL / CSA, EAC Ex en INMETRO.

Beschermslang assortiment:

Nieuwe producten

Prolumia LED Pro-Logic

Vooruitstrevende downlight-serie voor algemene verlichting met een modern-elegante verschijning. Pro-Logic integreert naadloos in het plafond en zorgt voor harmonie in de verlichting van woon- en commerciële omgevingen. Naast het esthetische aspect, excelleert de Pro-Logic in performance, lichtcomfort, gelijkmatigheid en betaalbaarheid.

Bekijk serie

Prolumia LED Pro-Fusion

Grensverleggend in performance, betrouwbaarheid en toepassingsmogelijkheden. De Pro-Fusion downlight-serie is een verlichtingsinnovatie die zijn gelijke niet kent. Of het nu algemene verlichting voor een nieuwbouwproject betreft, of het vervangen van compact-fluorescentiedownlights in bestaande bouw, de Pro-Fusion realiseert verlichting die aanzienlijk comfortabeler is en direct substantieel energiekosten reduceert.

Bekijk serie