Montageband

Het ruim opgezette assortiment montagebanden van BAND-IT® bestaat uit een reeks zeer sterke RVS banden, die een zeer goede weerstand bieden tegen o.a. oxidatie en verwering. Door de keuze uit verschillende soorten RVS-types en de mogelijkheid tot het kiezen tussen gecoat en ongecoat (geldt echter alleen voor 316 RVS en All Purpose montagebanden), is er voor iedere toepassing de juiste montageband te vinden. Samen met de vele accessoires, zoals sluitingen en (schroef)klemmen bespaar je zowel tijd, geld als moeite tijdens de installatie.

Montageband assortiment:

Nieuwe producten

Prolumia LED Pro-Logic

Vooruitstrevende downlight-serie voor algemene verlichting met een modern-elegante verschijning. Pro-Logic integreert naadloos in het plafond en zorgt voor harmonie in de verlichting van woon- en commerciële omgevingen. Naast het esthetische aspect, excelleert de Pro-Logic in performance, lichtcomfort, gelijkmatigheid en betaalbaarheid.

Bekijk serie

Prolumia LED Pro-Fusion

Grensverleggend in performance, betrouwbaarheid en toepassingsmogelijkheden. De Pro-Fusion downlight-serie is een verlichtingsinnovatie die zijn gelijke niet kent. Of het nu algemene verlichting voor een nieuwbouwproject betreft, of het vervangen van compact-fluorescentiedownlights in bestaande bouw, de Pro-Fusion realiseert verlichting die aanzienlijk comfortabeler is en direct substantieel energiekosten reduceert.

Bekijk serie