Absorptiemateriaal

Nedelko is jouw partner in het beschermen tegen het lekken en morsen van stoffen welke het milieu of de veiligheid bedreigen. Werknemers of apparatuur beschermen? SPC-producten zijn de oplossing! Je kunt erop vertrouwen dat onze sorbents de werkplekken vrijhouden van morsen, druppelen of lekken. Sta er op, plaats het onder jouw machine of werkstation, maak de vloer ermee schoon of gebruik het als doekje. Het maakt niet uit hoe je onze materialen gebruikt om jouw werkplek veilig te krijgen en te houden. Voor iedere situatie en vloeistof is er een passend product.

Absorptiemateriaal assortiment:

Nieuwe producten

Prolumia LED Pro-Logic

Vooruitstrevende downlight-serie voor algemene verlichting met een modern-elegante verschijning. Pro-Logic integreert naadloos in het plafond en zorgt voor harmonie in de verlichting van woon- en commerciële omgevingen. Naast het esthetische aspect, excelleert de Pro-Logic in performance, lichtcomfort, gelijkmatigheid en betaalbaarheid.

Bekijk serie

Prolumia LED Pro-Fusion

Grensverleggend in performance, betrouwbaarheid en toepassingsmogelijkheden. De Pro-Fusion downlight-serie is een verlichtingsinnovatie die zijn gelijke niet kent. Of het nu algemene verlichting voor een nieuwbouwproject betreft, of het vervangen van compact-fluorescentiedownlights in bestaande bouw, de Pro-Fusion realiseert verlichting die aanzienlijk comfortabeler is en direct substantieel energiekosten reduceert.

Bekijk serie