Leidingmarkering

Ken de inhoud van jouw leidingen. Niet of onvoldoende geïdentificeerde leidingen vormen zonder meer een reëel gevaar. Onwetendheid omtrent de inhoud van een leiding kan zware gevolgen hebben voor zowel de werknemers als de installatie. Als werkgever ben je verplicht om leidingen te identificeren volgens de Europese richtlijn 92/58. Deze richtlijn wordt in Nederland bekrachtigd door KB 530 ‘Veiligheids- en gezondheidssignalering’. Onze leidingmerkers worden nadat ze bedrukt zijn voorzien van een extra overlaminaat, waardoor deze bestand zijn tegen weersinvloeden en voor jaren buiten gebruikt kunnen worden.

Leidingmarkering assortiment:

Nieuwe producten

Prolumia LED Pro-Logic

Vooruitstrevende downlight-serie voor algemene verlichting met een modern-elegante verschijning. Pro-Logic integreert naadloos in het plafond en zorgt voor harmonie in de verlichting van woon- en commerciële omgevingen. Naast het esthetische aspect, excelleert de Pro-Logic in performance, lichtcomfort, gelijkmatigheid en betaalbaarheid.

Bekijk serie

Prolumia LED Pro-Fusion

Grensverleggend in performance, betrouwbaarheid en toepassingsmogelijkheden. De Pro-Fusion downlight-serie is een verlichtingsinnovatie die zijn gelijke niet kent. Of het nu algemene verlichting voor een nieuwbouwproject betreft, of het vervangen van compact-fluorescentiedownlights in bestaande bouw, de Pro-Fusion realiseert verlichting die aanzienlijk comfortabeler is en direct substantieel energiekosten reduceert.

Bekijk serie