Signaallampen

Nedelko is jouw betrouwbare bron voor kwalitatief hoogstaand schakelmateriaal. Wij bieden een breed assortiment dat zowel voor residentiële als commerciële toepassingen geschikt is. Bij ons kun je rekenen op betrouwbare, duurzame en innovatieve schakelmaterialen die voldoen aan de hoogste industriële normen. Onze specialisten staan voor je klaar om je te adviseren en te ondersteunen bij de keuze van het meest geschikte schakelmateriaal voor jouw specifieke behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op.

Signaallampen assortiment:
Bekijk het hele assortiment
Bekijk Shop

Nieuwe producten

Prolumia LED Pro-Logic

Vooruitstrevende downlight-serie voor algemene verlichting met een modern-elegante verschijning. Pro-Logic integreert naadloos in het plafond en zorgt voor harmonie in de verlichting van woon- en commerciële omgevingen. Naast het esthetische aspect, excelleert de Pro-Logic in performance, lichtcomfort, gelijkmatigheid en betaalbaarheid.

Bekijk serie

Prolumia LED Pro-Fusion

Grensverleggend in performance, betrouwbaarheid en toepassingsmogelijkheden. De Pro-Fusion downlight-serie is een verlichtingsinnovatie die zijn gelijke niet kent. Of het nu algemene verlichting voor een nieuwbouwproject betreft, of het vervangen van compact-fluorescentiedownlights in bestaande bouw, de Pro-Fusion realiseert verlichting die aanzienlijk comfortabeler is en direct substantieel energiekosten reduceert.

Bekijk serie