Specials pictogrammen

Specials pictogrammen

 

Welkom op onze bestelpagina voor speciale pictogrammen! Hier kun je jouw eigen gepersonaliseerde pictogrammen bestellen voor diverse toepassingen. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in om jouw bestelling te plaatsen.

Let op: we produceren enkel pictogrammen van hoge kwaliteit die voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Wees daarom zo specifiek mogelijk over jouw wensen en eisen bij het invullen van het formulier.

Nadat we jouw bestelling hebben ontvangen, zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen om de details te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en we hopen dan ook snel voor je aan de slag te kunnen gaan.

Als je nog vragen of opmerkingen hebt over onze producten en diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de contactpagina op onze website. We staan altijd klaar om je te helpen!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze specialisten!

Bel +31 180 64 54 00
Plaats een order
Of start de livechat

Overzicht

Inzicht

Nedelko berekent haar energieverbruik via CO2-emissies om zo meer inzicht te krijgen in de CO2-uitstoot per energiestroom. Hierdoor hebben wij een effectieve reductiedoelstelling bepaald. De footprint wordt elk half jaar opnieuw berekend. Deze wordt zowel in- als extern gecommuniceerd.

Reductie

Nedelko stelt reductiedoelstellingen en -maatregelen op om effectief de CO2-uitstoot te reduceren. De reductiemaatregelen beoordelen wij elk half jaar op effectiviteit.

Communicatie

Nedelko communiceert halfjaarlijks over haar energiereductiebeleid. Daarbij informeren wij over inzicht, reductie en participatie aan een initiatief.

Participatie

Nedelko neemt actief deel aan initiatieven rondom CO2-reductie binnen en buiten de sector. Tevens is Nedelko in dit kader lid van Stichting Nederland CO2 Neutraal.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends