Identificatie

Nedelko is dé specialist op het vlak van labelling en identificatie! Voor elk soort kabel label en/of identificatie behoefte bieden wij een passende oplossing aan. Naast de labels en printers van ProLabel bieden wij als één van de grootste Brady expert dealers van Nederland het gehele Brady assortiment aan. Ook hebben wij alle specialistische kennis in huis op het gebied van identificatie, labels en printers.

Identificatie assortiment:

IDENTIFICATIE BEHOEFTE

In een omgeving waar veel elektrische apparaten of machines aanwezig zijn, is de identificatie behoefte groot. Het is namelijk van groot belang te weten welke kabel, snoer of draad bij welk product hoort. Bij een calamiteit of andere veeleisende omstandigheid kun je veel tijd verliezen met het traceren van bijvoorbeeld een kabel die geen goede identificatie heeft. Wanneer je zorgt voor professionele identificatie, kun je in één oogopslag zien welke kabel bij welk component hoort. Op deze manier is een defect of storing eenvoudig te traceren, wat tijd, geld en stress bespaart.

IDENTIFICATIE OPLOSSINGEN

Nedelko heeft een ruim assortiment aan identificatie oplossingen voor kabels, snoeren en overige identificatie behoeftes. Zo bieden wij diverse soorten draad- en kabelcodering en aan labels en tags aan, wat zorgt voor een duidelijke en heldere codering. Al deze artikelen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, materialen en soorten en zijn tevens beprintbaar met één van onze labelprinters.
Speciaal voor de industrie en distributiecentra is er een brede collectie aan leidingmarkering en magazijnidentificatie beschikbaar. Op deze manier is er voor iedere identificatie behoefte een passende identificatie oplossing.

IDENTIFICATIE LABELS PRINTEN

Ons uitgebreide pakket aan labelprinters bieden jou de mogelijkheid om eenvoudig zelf identificatie oplossingen te kunnen printen. Print niet alleen labels, tags en kabelcoderingen, maar ook veiligheidspictogrammen, barcodelabels, leidingcodering en overige signalering. Met ons assortiment aan duurzame en industriële labelmaterialen, kan iedere identificatie behoefte vervuld worden. Gebruik één van onze labelprinters van Brady of ProLabel om in een handomdraai hoogwaardige labels te printen. Ideaal in combinatie met onze software. Begin vandaag nog met labelling en identificatie met de producten van Nedelko!

Nieuwe producten

Prolumia LED Pro-Logic

Vooruitstrevende downlight-serie voor algemene verlichting met een modern-elegante verschijning. Pro-Logic integreert naadloos in het plafond en zorgt voor harmonie in de verlichting van woon- en commerciële omgevingen. Naast het esthetische aspect, excelleert de Pro-Logic in performance, lichtcomfort, gelijkmatigheid en betaalbaarheid.

Bekijk serie

Prolumia LED Pro-Fusion

Grensverleggend in performance, betrouwbaarheid en toepassingsmogelijkheden. De Pro-Fusion downlight-serie is een verlichtingsinnovatie die zijn gelijke niet kent. Of het nu algemene verlichting voor een nieuwbouwproject betreft, of het vervangen van compact-fluorescentiedownlights in bestaande bouw, de Pro-Fusion realiseert verlichting die aanzienlijk comfortabeler is en direct substantieel energiekosten reduceert.

Bekijk serie