Veiligheidsdouche

Een nooddouche is essentieel wanneer je werkt met gevaarlijke stoffen zoals chemicaliën, gezien het werken met deze stoffen de nodige risico’s met zich meeneemt. Met een nooddouche van FSP-Tech in de buurt kunnen de nare gevolgen van een calamiteit gelukkig voorkomen of zeker gereduceerd worden. FSP-Tech is dé specialist op het gebied van oog- en nooddouches en onderscheid zich in functionaliteit, robuuste uitvoering, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Alle categoriën

Persoonlijk advies van een specialist?

De Nedelko productspecialisten beschikken over uitgebreide technische vakkennis en staan voor jou klaar met een professioneel advies.

Veiligheidsproducten van Nedelko


Hoogwaardige kwaliteit

Bij alles wat wij doen, heeft de kwaliteit de hoogste prioriteit. En dat niet pas sinds gisteren, maar al 65 jaar lang!

Gebruiksvriendelijk

Onze producten dragen bij aan efficiëntere en veiligere werkprocessen van onze klanten. Bij wens kan er altijd een producttraining gegeven worden door één van onze productspecialisten.

Betrouwbaar en robuust

De betrouwbaarheid komt van onze robuuste producten en onze nuchtere mensen, die er alles aan doen om jouw probleem op te lossen.

Conform de geldende normen

Nedelko staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Vandaar vinden wij het belangrijk dat al onze producten voldoen aan de geldende wetgeving en normen.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends