Veiligheidspictogram

De veiligheidspictogrammen van Brady zorgen voor duidelijke signalering. Hiermee wordt een positieve bijdrage geleverd aan de veiligheid op de werkvloer. Het assortiment bestaat uit pictogrammen en veiligheidsborden en voldoet aan de huidige NEN-EN-ISO 7010 norm. De pictogrammen zijn beschikbaar in verschillende formaten, uitvoeringen en materialen. Zelfs onder zware omstandigheden zijn ze na jaren nog goed leesbaar en kleurvast. Naar wens kan de signalering zelf gemaakt worden op één van de speciale labelprinters.

Alle categoriën

Persoonlijk advies van een specialist?

De Nedelko productspecialisten beschikken over uitgebreide technische vakkennis en staan voor jou klaar met een professioneel advies.

Veiligheidsproducten van Nedelko

Hoogwaardige kwaliteit

Bij alles wat wij doen, heeft de kwaliteit de hoogste prioriteit. En dat niet pas sinds gisteren, maar al 65 jaar lang!

Gebruiksvriendelijk

Onze producten dragen bij aan efficiëntere en veiligere werkprocessen van onze klanten. Bij wens kan er altijd een producttraining gegeven worden door één van onze productspecialisten.

Betrouwbaar en robuust

De betrouwbaarheid komt van onze robuuste producten en onze nuchtere mensen, die er alles aan doen om jouw probleem op te lossen.

Conform de geldende normen

Nedelko staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Vandaar vinden wij het belangrijk dat al onze producten voldoen aan de geldende wetgeving en normen.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends