Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Wil je altijd op de hoogte zijn van het relevante nieuws uit de elektrotechnische branche? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Wij selecteren met regelmaat een aantal items die voor jou relevant zijn. Blijf op de hoogte van onderwerpen als:

  • Nieuwe producten
  • Acties
  • Beurzen & evenementen
  • Cursussen
  • Totaaloplossingen

 

Ja stuur mij maar de nieuwsbrief

* indicates required

Mogen wij je op de hoogte houden van onze prijswijzigingen, updates en acties?

Wij zullen jouw persoonsgegevens nooit aan derden verstekken.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze specialisten!

Bel +31 180 64 54 00
Plaats een order
Of start de livechat

Waarom Nedelko?

UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Nedelko heeft een groot aantal producten standaard op voorraad. Deze producten kunnen wij jou dan ook éxtra snel leveren! Dan heb je ze tenminste ook lekker vlot binnen... wel zo fijn.

BREED ASSORTIMENT

Wij voeren een breed assortiment met meer dan 50.000 producten. Wij monitoren voortdurend de vraag vanuit de markt en zorgen ervoor dat het aanbod aansluit op jouw wensen.

SPECIALISTISCHE KENNIS

Nedelko beschikt over vakkundige professionals die altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in jouw branche. We delen onze kennis graag.

MAATWERK

Nedelko voorziet voor verschillende productgroepen in een stukje maatwerk. Hierbij gaan wij geen uitdaging uit de weg. Onze technische dienst maakt het door jou gewenste product vakkundig op maat.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends