Veiligheidshaak

De CableSafe veiligheidshaken dragen bij aan een veilige werkvloer. Met gemak worden kabels, draden en slangen opgehangen door de simpele en doeltreffende S-vorm. Ze zijn vervaardigd van met glasvezel versterkt polyester en geleiden warmte, noch elektriciteit. De CableSafe veiligheidshaken worden bijvoorbeeld toegepast bij bedrijven in de (petro)chemische en offshore industrie, in elektriciteitscentrales en in de scheepsbouw. De haken zijn leverbaar in 4 verschillende maten, die elk een eigendraagkracht hebben.

Veiligheidshaak assortiment:
Bekijk het hele assortiment
Bekijk Shop

Nieuwe producten

Prolumia LED Pro-Logic

Vooruitstrevende downlight-serie voor algemene verlichting met een modern-elegante verschijning. Pro-Logic integreert naadloos in het plafond en zorgt voor harmonie in de verlichting van woon- en commerciële omgevingen. Naast het esthetische aspect, excelleert de Pro-Logic in performance, lichtcomfort, gelijkmatigheid en betaalbaarheid.

Bekijk serie

Prolumia LED Pro-Fusion

Grensverleggend in performance, betrouwbaarheid en toepassingsmogelijkheden. De Pro-Fusion downlight-serie is een verlichtingsinnovatie die zijn gelijke niet kent. Of het nu algemene verlichting voor een nieuwbouwproject betreft, of het vervangen van compact-fluorescentiedownlights in bestaande bouw, de Pro-Fusion realiseert verlichting die aanzienlijk comfortabeler is en direct substantieel energiekosten reduceert.

Bekijk serie