Cablesafe

21% van arbeidsongevallen wordt veroorzaakt door struikelen (CBS, 2016). De Cablesafe haken kunnen jou helpen deze ongevallen te voorkomen als er losse kabels en slangen op de werkvloer liggen. Creëer orde door kabels en slangen op te hangen! De Cablesafe is ontwikkeld voor een industrietak waar veiligheid de hoogste prioriteit heeft, de offshore. Toch heeft de Cablesafe zich ondertussen op veel andere gebieden bewezen, zoals raffinaderijen, chemische fabrieken, scheepswerven, elektrische centrales en andere grote projecten.

De S van sterk

De s-gevormde haak is zeer sterk. De grootste Cablesafe kan een gewicht dragen van 190 kg. De Cablesafe is gemaakt van glasvezel versterkt polyester en heeft een zeer lange levensduur. Deze robuuste constructie zorgt ervoor dat de haak bestand is tegen zware belastingen en extreme omstandigheden, waardoor hij uitermate geschikt is voor gebruik in veeleisende industriële omgevingen. Dankzij de hoogwaardige materialen en het doordachte ontwerp blijft de Cablesafe betrouwbaar en functioneel, zelfs bij langdurig en intensief gebruik.

Raymond Sakko
Klantenservice
Heb je nog vragen?
Onze specialisten staan voor je klaar

Klantenservice: +31 180 64 54 00

Bestellen: Ik wil een account

Vragen: start de livechat
Populaire Cablesafe artikelen:

De S van simpel

De Cablesafe is een simpel hulpmiddel om de werkvloer schoon te houden van obstakels. Kabels, snoeren en leidingen hangt u in een handomdraai op. De Cablesafe is er een veel verschillende maten en uitvoeringen. Zo is er ook een lichtgevend type verkrijgbaar, voor de donkere werkplekken. Op verzoek kunnen wij de haken ook leveren met bedrijfsnaam en/of in de eigen bedrijfskleur.

De S van solide

De Cablesafe is veilig dankzij de sterke combinatie van materiaaleigenschappen. Het temperatuurbereik loopt van 20°C tot 200°C en daarnaast is de Cablesafe elektrisch isolerend waardoor toepassing in de elektrotechniek ook mogelijk is.

Meer weten over de producten van Cablesafe? Vraag het onze specialisten!

Persoonlijk advies van een specialist?
De Nedelko productspecialisten beschikken over uitgebreide technische vakkennis en staan voor jou klaar met een professioneel advies.

Populaire veiligheidshaken: