Kabelwartel

De unieke en hoogwaardige kabelwartels van het eigen label ProGland bieden een duurzame en waterdichte oplossing voor allerlei kabeldoorvoeringen. De gemakkelijke en zeer snelle montage zorgt voor een aanzienlijke tijdsbesparing... en dat scheelt op zijn beurt weer in de kosten. De wartels zijn verkrijgbaar in een polyamide, messing en RVS versie en in uiteenlopende maten (zowel metrisch, als PG). Uiteraard zijn de nodige accessoires en gereedschappen beschikbaar om de kabelwartels optimaal in te kunnen zetten.

Kabelwartel assortiment:

Nieuwe producten

Prolumia LED Pro-Logic

Vooruitstrevende downlight-serie voor algemene verlichting met een modern-elegante verschijning. Pro-Logic integreert naadloos in het plafond en zorgt voor harmonie in de verlichting van woon- en commerciële omgevingen. Naast het esthetische aspect, excelleert de Pro-Logic in performance, lichtcomfort, gelijkmatigheid en betaalbaarheid.

Bekijk serie

Prolumia LED Pro-Fusion

Grensverleggend in performance, betrouwbaarheid en toepassingsmogelijkheden. De Pro-Fusion downlight-serie is een verlichtingsinnovatie die zijn gelijke niet kent. Of het nu algemene verlichting voor een nieuwbouwproject betreft, of het vervangen van compact-fluorescentiedownlights in bestaande bouw, de Pro-Fusion realiseert verlichting die aanzienlijk comfortabeler is en direct substantieel energiekosten reduceert.

Bekijk serie