Energie

Nedelko levert hoogwaardige accu’s en accupacks aan voor de meest uiteenlopende toepassingen. Dit voor zowel stationair als cyclisch gebruik. Van revalidatiemiddelen tot datacentra en van windparken tot aan recreatievoertuigen, voor iedere toepassing hebben wij de oplossing in huis. Vraag ook naar de mogelijkheden voor Verhuur energieopslag of Battery as a Service.

Energie assortiment:

ENERGIE OPLOSSINGEN VAN NEDELKO

SPECIALISTISCHE KENNIS

Nedelko heeft specialistische kennis in huis en geeft jou professioneel advies. Op die manier leveren wij jou niet alleen een goed product maar bieden wij je ook de beste oplossing.

AFTERSALES

Naar wens verzorgen wij, in samenwerking met gecertificeerde en ervaren installateurs, het plaatsen en installeren van de accu’s op locatie.

ONAFHANKELIJK ADVIES

Pro-Energy is niet gebonden aan bepaalde merken wat betekent dat je ook voor een onafhankelijk advies bij ons terecht kunt.

UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Wij hebben een groot aantal producten op voorraad in ons distributiecentrum. Deze producten kunnen wij dan ook extra snel bij jou leveren!

Nieuwe producten

Prolumia LED Pro-Logic

Vooruitstrevende downlight-serie voor algemene verlichting met een modern-elegante verschijning. Pro-Logic integreert naadloos in het plafond en zorgt voor harmonie in de verlichting van woon- en commerciële omgevingen. Naast het esthetische aspect, excelleert de Pro-Logic in performance, lichtcomfort, gelijkmatigheid en betaalbaarheid.

Bekijk serie

Prolumia LED Pro-Fusion

Grensverleggend in performance, betrouwbaarheid en toepassingsmogelijkheden. De Pro-Fusion downlight-serie is een verlichtingsinnovatie die zijn gelijke niet kent. Of het nu algemene verlichting voor een nieuwbouwproject betreft, of het vervangen van compact-fluorescentiedownlights in bestaande bouw, de Pro-Fusion realiseert verlichting die aanzienlijk comfortabeler is en direct substantieel energiekosten reduceert.

Bekijk serie