Draad- & kabelcodering

De draad- en kabelcodering van Brady en ProLabel zorgt voor een heldere, duidelijke en duurzame codering. Het assortiment bestaat uit (zelflaminerende) labels, tags, krimpkousen (sleeves) en kabelvlaggetjes, welke een groot aantal draad- en kabelmerkertoepassingen kennen. De artikelen zijn verkrijgbaar in diverse formaten en materialen en kunnen beprint worden met één van de labelprinters uit het assortiment.

Draad- & kabelcodering assortiment:

KABEL LABELS

Het juist coderen van kabels zorgt voor overzicht en duidelijkheid. Soms is het niet helemaal duidelijk welke kabel waarvoor gebruikt wordt. Door kabel labels te gebruiken worden kabels sneller geïdentificeerd, waardoor storingen sneller opgespoord worden en kabels sneller getraceerd kunnen worden. Je bespaart dus kostbare tijd wanneer je de juiste labels en codering gebruikt. Het assortiment van Nedelko bevat een groot aantal soorten kabel labels, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken voor jouw specifieke toepassing.

VOORDELEN KABEL LABELS

Draadcodering en kabelcodering zorgt ervoor dat installaties overzichtelijker zijn, doordat iedere kabel traceerbaar is. In plaats van de hele kabel te volgen om te zien waar de kabel heen leidt en bij past, kun je dit door het label te bekijken en hierdoor in één oogopslag zien welke kabel bij welke installatie hoort. Door de snelle identificatie van kabels, snoeren en draden zijn storingen sneller te herleiden en op te lossen. Dit scheelt enorm veel werk en kosten.

Een bijkomend voordeel van kabel labels is dat veel labels pas na installatie toegevoegd kunnen worden. Zo kun je eerst de ene klus afmaken, waarna je pas begint met het juist identificeren van de kabels. Denk bijvoorbeeld aan wikkellabels of onze algemene draadcodering. Uiteraard kun je ook iedere kabel meteen coderen. Met onze handige labelprinters kun je gelijk alle gewenste labels printen op diverse materialen. Deze kabel labels kun je direct toepassen. Op deze manier raak je nooit de draad kwijt.

Speciaal voor de industrie en distributiecentra is er een brede collectie aan leidingmarkering en magazijnidentificatie beschikbaar. Op deze manier is er voor iedere identificatie behoefte een passende identificatie oplossing.

IDENTIFICATIE LABELS PRINTEN

Ons uitgebreide pakket aan labelprinters bieden jou de mogelijkheid om eenvoudig zelf identificatie oplossingen te kunnen printen. Print niet alleen labels, tags en kabelcoderingen, maar ook veiligheidspictogrammen, barcodelabels, leidingcodering en overige signalering. Met ons assortiment aan duurzame en industriële labelmaterialen, kan iedere identificatie behoefte vervuld worden. Gebruik één van onze labelprinters van Brady of ProLabel om in een handomdraai hoogwaardige labels te printen. Ideaal in combinatie met onze software. Begin vandaag nog met labelling en identificatie met de producten van Nedelko!

Nieuwe producten

Prolumia LED Pro-Logic

Vooruitstrevende downlight-serie voor algemene verlichting met een modern-elegante verschijning. Pro-Logic integreert naadloos in het plafond en zorgt voor harmonie in de verlichting van woon- en commerciële omgevingen. Naast het esthetische aspect, excelleert de Pro-Logic in performance, lichtcomfort, gelijkmatigheid en betaalbaarheid.

Bekijk serie

Prolumia LED Pro-Fusion

Grensverleggend in performance, betrouwbaarheid en toepassingsmogelijkheden. De Pro-Fusion downlight-serie is een verlichtingsinnovatie die zijn gelijke niet kent. Of het nu algemene verlichting voor een nieuwbouwproject betreft, of het vervangen van compact-fluorescentiedownlights in bestaande bouw, de Pro-Fusion realiseert verlichting die aanzienlijk comfortabeler is en direct substantieel energiekosten reduceert.

Bekijk serie