Noodverlichting packs

De hoogwaardige Pro-Install noodverlichting accupacks zijn speciaal ontwikkeld voor noodverlichtingsarmaturen en voldoen aan de NEN 1010 en NEN 1838 normen. Ze zorgen ervoor dat noodverlichting gegarandeerd één uur blijft branden. De noodverlichting accupacks zijn voorzien van bedrading, inclusief connector(en).

Noodverlichting packs assortiment:
Bekijk het hele assortiment
Bekijk Shop

Nieuwe producten

Prolumia LED Pro-Logic

Vooruitstrevende downlight-serie voor algemene verlichting met een modern-elegante verschijning. Pro-Logic integreert naadloos in het plafond en zorgt voor harmonie in de verlichting van woon- en commerciële omgevingen. Naast het esthetische aspect, excelleert de Pro-Logic in performance, lichtcomfort, gelijkmatigheid en betaalbaarheid.

Bekijk serie

Prolumia LED Pro-Fusion

Grensverleggend in performance, betrouwbaarheid en toepassingsmogelijkheden. De Pro-Fusion downlight-serie is een verlichtingsinnovatie die zijn gelijke niet kent. Of het nu algemene verlichting voor een nieuwbouwproject betreft, of het vervangen van compact-fluorescentiedownlights in bestaande bouw, de Pro-Fusion realiseert verlichting die aanzienlijk comfortabeler is en direct substantieel energiekosten reduceert.

Bekijk serie