LED kantoorverlichting

LED kantoorverlichting

Wie wil er nou niet werken in een inspirerende werkomgeving? Kantoorverlichting heeft een sterke invloed op het welzijn van medewerkers en op de beleving van een ruimte. Wanneer je kiest voor hoogwaardige LED verlichting kan de ambiance van een ruimte aanzienlijk verbeteren en het energievebruik met wel 65% verminderen. De Prolumia LED verlichtingssystemen zijn voorzien van slimme sensoren waardoor gegevens uit het verlichtingsnetwerk verzameld kunnen worden. Deze inzichten helpen het ontwerp van de werkplek te verbeteren en de werkwijze te optimaliseren. 


Voordelen LED kantoorverlichting

 • 50% energiebesparing of hoger
 • Besparing op onderhoud door lange levensduur
 • Verbetering concentratie en productiviteit
 • Integratie met andere gebouwsystemen mogelijk


Onze top drie LED armaturen voor kantoren

 

 

LED Pro-Office serie

 • Zeer lage UGR (Unified Glare Rate) < 16;
 • Hoog rendement LED driver zorgt voor laag energieverlies;
 • 1-10V en DALI dimbare uitvoering beschikbaar;
 • Ook leverbaar met geïntegreerde noodunit.

Bekijk armaturen >

 

 

LED Pro-Rio serie

 • Modern uiterlijk met in het armatuur geïntegreerde LED voeding;
 • Zeer goede kleurweergave (Ra>90 standaard);
 • Voorkomt hinderlijke verblinding; 
 • Behuizing gemaakt uit geëxtrudeerd aluminium.

Bekijk armaturen >

 

 

LED Pro-Space serie

 • Strakke inbouw downlight voor algemene verlichting;
 • Verkrijgbaar in groottes variërend van 75mm (6W) tot en met 215mm (30W);
 • Uniform oplichtend randloos design;
 • Zeer geringe inbouwdiepte.

Bekijk armaturen >

 

Lichtmanagementsysteem

Afhankelijk van het aantal armaturen kan het ook interessant zijn om een lichtmanagementsysteem toe te passen. Een lichtmanagementsysteem biedt veel voordelen waaronder een (nog) hogere energiebesparing, meer comfort en gebruiksvriendelijkheid. Wij kunnen verschillende lichtmanagementsystemen integreren, afhankelijk van het type armatuur. Dimbaarheid, daglichtafhankelijke regeling en tijdschakeling bieden veel soorten besparingsmogelijkheden. Intelligente uitgeruste armaturen zijn niet alleen eenvoudig te installeren, maar ook onmiddellijk klaar voor gebruik! 


Lichtberekening kantoor laten maken

Weet je niet zeker welke hoeveelheid licht je nodig hebt in jouw kantoor? Laat ons een lichtplan op maat opstellen waarin jouw huidige verlichtingssituatie beschreven wordt aan de hand van de ruimte en het type verlichting, plaatsing van armaturen en lichtkleur. Met het lichtberekeningsprogramma Relux kunnen wij snel verschillende opties tegen elkaar afwegen en vergelijken. Uiteraard staan jouw eisen en wensen hierbij centraal. 


Advies van een LED lichtspecialist

Nu je wat meer te weten bent gekomen over de verlichtingsmogelijkheden van jouw kantoorruimte laten we je ook graag de cijfers zien van de overstap naar LED verlichting. Een LED lichtspecialist kan gratis en vrijblijvend  langskomen op locatie voor een eerste kennismaking. Neem direct contact op met één van onze adviseurs via 0180-64 54 00 of info@nedelko.nl.

 
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze specialisten!

Bel +31 180 64 54 00
Plaats een order
Of start de livechat

Verlichting van Nedelko

Advies op maat

Met de ruim aanwezige kennis en de vooruitstrevende doelstellingen van onze LED specialisten kunnen wij de productontwikkelingen aanpassen op jou specifieke behoeften.

Uit voorraad leverbaar

Wij hebben een groot aantal producten op voorraad in ons distributiecentrum. Deze producten kunnen wij dan ook extra snel bij jou leveren!

Breed assortiment

Het verlichtingspakket van Prolumia staat garant voor een totaalassortiment hoogwaardige LED verlichting welke een invulling kan geven aan elke verlichtingswens.

Relux lichtberekeningen

Bij wens kunnen wij professionele lichtberekeningen verzorgen. Zowel voor LED binnen- als buitenverlichting beschikken wij over de nodige kennis en software.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends