Prolumia

Prolumia staat garant voor een totaalassortiment hoogwaardige LED verlichting en wordt exclusief gedistribueerd door Nedelko.

De verschillende productgroepen waaraan een strenge selectie procedure vooraf gaat bestaan uit LED IndustrieverlichtingLED lijnverlichtingLED Binnenverlichting en LED openbare verlichting. Hiermee geeft Prolumia invulling aan elke verlichtingswens.

Uiteraard gelden alle voordelen van LED verlichting voor de Prolumia LED's. Zo gebruiken deze LED's aanzienlijk minder energie dan traditionele verlichting en gaan zij vele branduren langer mee. Door de brede ervaring en een uitgelezen voorraadsysteem is Nedelko in staat u snel van de juiste Prolumia producten te voorzien.

Nedelko distribueert Prolumia onder meer naar elektrotechnische installateurs en -groothandels en interieur-/ingenieurbureaus. 

Naast de losse verkoop van onze hoogwaardige LED armaturen, kun je bij Nedelko ook terecht voor een volledig advies. Door de jarenlange ervaring in de verlichtingsmarkt is Nedelko de aangewezen partij om jouw LED projecten te verwezenlijken!

Voor meer informatie over Prolumia, zie www.prolumia.nl

Prolumia
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze specialisten!

Bel 0180 - 64 54 00
Plaats een order
Of start de livechat

Relevante series

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Relevant toepassingsgebied