Lichtberekeningen laten maken?

Lichtberekeningen laten maken?

Bij wens kunnen wij professionele lichtberekeningen verzorgen. Zowel voor LED binnen- als buitenverlichting beschikken wij over de nodige kennis en software. Voor onze lichtberekeningen maken we gebruik van het simulatieprogramma Relux.

Met de resultaten van de lichtberekeningen kunnen we direct vaststellen of het lichtontwerp voldoet aan de gestelde eisen en richtlijnen. De Relux lichtberekeningen leveren we inclusief een uitgebreide rapportage. Denk hierbij aan de armatuurspecificaties, doorsnedetekeningen, meetvlakken met isolijnen en 3D-visualisatie.

Wanneer jouw offerte ondersteund wordt met een gedegen lichtplan weet je precies wat je (en jouw klant) van ons kan verwachten! Heb je vragen over lichtberekeningen, of wil je een lichtberekening laten maken? Neem dan contact op met Nedelko of vraag naar één van onze lichtadviseurs.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze specialisten!

Bel +31 180 64 54 00
Plaats een order
Of start de livechat

Verlichting van Nedelko

Advies op maat

Met de ruim aanwezige kennis en de vooruitstrevende doelstellingen van onze LED specialisten kunnen wij de productontwikkelingen aanpassen op jou specifieke behoeften.

Uit voorraad leverbaar

Wij hebben een groot aantal producten op voorraad in ons distributiecentrum. Deze producten kunnen wij dan ook extra snel bij jou leveren!

Breed assortiment

Het verlichtingspakket van Prolumia staat garant voor een totaalassortiment hoogwaardige LED verlichting welke een invulling kan geven aan elke verlichtingswens.

Relux lichtberekeningen

Bij wens kunnen wij professionele lichtberekeningen verzorgen. Zowel voor LED binnen- als buitenverlichting beschikken wij over de nodige kennis en software.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends