LED verlichting voor kledingwinkels

LED verlichting voor kledingwinkels

Voor kledingwinkels speelt het gebruik van verlichting een belangrijke rol in de presentatie en merkidentiteit. Lampen zorgen namelijk niet alleen voor een optimale helderheid in de winkel maar worden ook steeds vaker ingezet als marketinginstrument. Wanneer de algemene verlichting en de accentverlichting goed op elkaar afgestemd zijn wordt er een aangename sfeer gecreëerd die klanten aanspreekt én inspireert. Met een diversiteit aan armaturen en regelmogelijkheden biedt Nedelko jouw de flexibliteit die je nodig hebt om de juiste verlichting voor jouw kledingzaak uit te kiezen. 

Voordelen LED verlichting kledingzaak

 • Bespaar tot 60% op energie- en onderhoudskosten;
 • Creëer een inspirerende winkelbeleving;
 • Laat gasten hun kleedkamers zelf personaliseren;
 • Integreer verlichting met andere systemen.
   

Onze top drie LED oplossingen voor kledingwinkels

 

LED Pro-Rio Surface serie (accentverlichting)

 • Modern uiterlijk met in het armatuur geïntegreerde LED voeding;
 • Zeer goede kleurweergave (Ra>90 standaard);
 • Behuizing gemaakt uit geëxtrudeerd aluminium;
 • Geen hinderlijke verblinding door verdiepte LED module.

Bekijk armaturen >

 

 

LED Dowlights (algemene verlichting)

 • Leverbaar zowel als opbouw- als inbouwarmatuur
 • Uitermate hoge systeemefficiency;
 • Lage oppervlaktehelderheid;
 • Lage lichtterugval.

Bekijk armaturen >

 

LED strips Bronze serie

 • Zeer flexibele LED strip;
 • Voorzien van dubbelzijdige 3M plakstrip;
 • Eenvoudig in lengte in te korten;
 • Dimmen d.m.v. optionele controller.

Bekijk de collectie LED strips >
 

Lichtmanagementsysteem

Afhankelijk van het aantal armaturen in de winkel kan het ook interessant zijn om een lichtmanagementsysteem toe te passen. Een lichtmanagementsysteem biedt veel voordelen waaronder een (nog) hogere energiebesparing, meer comfort en gebruiksvriendelijkheid. Wij kunnen verschillende lichtmanagementsystemen integreren, afhankelijk van het type armatuur. Dimbaarheid, daglichtafhankelijke regeling en tijdschakeling bieden veel soorten besparingsmogelijkheden. Intelligente uitgeruste armaturen zijn niet alleen eenvoudig te installeren, maar ook onmiddellijk klaar voor gebruik! 


Lichtberekening kledingwinkel laten maken

Weet je niet zeker welke hoeveelheid licht je nodig hebt? Laat ons een lichtplan opstellen waarin jouw huidige verlichtingssituatie beschreven wordt aan de hand van de ruimte en het type verlichting, plaatsing van armaturen en lichtkleur. Met het lichtberekeningsprogramma Relux kunnen wij snel verschillende opties tegen elkaar afwegen en vergelijken. Uiteraard staan jouw eisen en wensen hierbij centraal. 


Advies van een LED lichtspecialist

Nu je wat meer te weten bent gekomen over de verlichtingsmogelijkheden van jouw kledingwinkel laten we je ook graag de cijfers zien van de overstap naar LED verlichting. Een lichtspecialist kan gratis en vrijblijvend langskomen op locatie voor een eerste kennismaking. Neem direct contact op met één van onze adviseurs via 0180-64 54 00 of info@nedelko.nl.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze specialisten!

Bel +31 180 64 54 00
Plaats een order
Of start de livechat

Verlichting van Nedelko

Advies op maat

Met de ruim aanwezige kennis en de vooruitstrevende doelstellingen van onze LED specialisten kunnen wij de productontwikkelingen aanpassen op jou specifieke behoeften.

Uit voorraad leverbaar

Wij hebben een groot aantal producten op voorraad in ons distributiecentrum. Deze producten kunnen wij dan ook extra snel bij jou leveren!

Breed assortiment

Het verlichtingspakket van Prolumia staat garant voor een totaalassortiment hoogwaardige LED verlichting welke een invulling kan geven aan elke verlichtingswens.

Relux lichtberekeningen

Bij wens kunnen wij professionele lichtberekeningen verzorgen. Zowel voor LED binnen- als buitenverlichting beschikken wij over de nodige kennis en software.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends