JOUW
TECHNISCH SPECIALIST.


Nedelko is al meer dan 60 jaar een vertrouwde partner en leverancier van elektrotechnische materialen, (intelligente) LED verlichting en energie- en veiligheidsoplossingen. Met meer dan 100 medewerkers en vestigingen in Nederland, België, Tsjechië en Duitsland, voorzien wij de Europese (elektro)technische markt van de beste producten. Snel en vol overtuiging!

Het hoofdkantoor en distributiecentrum zijn beide gevestigd in Barendrecht, Nederland. Onze kracht zit niet alleen in een breed assortiment en snelle levering. Persoonlijk contact en het opbouwen van duurzame relaties vinden wij net zo belangrijk. Onze technisch specialisten werken met passie aan mooie oplossingen.

Waarom Nedelko?


UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Wij hebben een groot aantal producten op voorraad in ons distributiecentrum. Deze producten kunnen wij dan ook extra snel bij jou leveren!

BREED ASSORTIMENT

Een ruim assortiment met meer dan 50.000 producten. Nedelko voert een breed assortiment welke ook aangepast kan worden aan jouw specifieke wensen.

SPECIALISTISCHE KENNIS

Wij beschikken over vakkundige professionals welke altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de industrie.

SCHERPE PRIJZEN

Wij kopen onze artikelen in het groot in om de beste prijzen te kunnen aanbieden.

Laatste berichten


Gewijzigde openingstijden feestdagen

7 November, 2018

De komende maanden staan in het teken van de feestdagen. Gedurende deze dagen hanteren wij de volgende openingstijden;

Nedelko levert ABB Ty-Rap en ProLabel

5 November, 2018

TenneT TSO B.V. heeft HSM Offshore uit Schiedam gecontracteerd voor de bouw van het offshore transformatorstation (platform) Borssele Alpha & B

Lees meer

Oosterberg elektrotechnische groothandel

5 November, 2018

In deze rubriek geven we het woord aan één van onze klanten. Ze vertellen over hun bedrijf en over hun ervaring met ons. Deze keer zi

Lees meer

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Populaire productgroepen