YellowGate 2.0 veiligheidspoorten

YellowGate produceert een veelzijdige veiligheidspoort voor een scala van industriële toepassingen. De YellowGate is een enkele eenvoudige poort oplossing voor valbeveiliging. De universele draaipoort is aanpasbaar van 61 cm tot 91 cm breedte en biedt de grootste variabele opening van elke draaipoort op de markt. Ze beschermt daarmee iedere doorgang met een draaihek. Tel gewoon het aantal openingen die je nodig hebt om uw werkomgeving te beschermen en plaats je bestelling – het is niet nodig om maten of montage types door te geven.

Download de YellowGate flyer

Duurzaamheid

YellowGate heeft met de 2.0 ook gekeken naar het duurzaamheidaspect van de veiligheidspoort. Zo is de constructie aangepast. Voor de lengteaanpassing zijn geen extra onderdelen meer nodig, wat scheelt in eenvoud en gewicht. Ook de verpakking is duurzamer gemaakt. De plastic inlay is eruit genomen en daardoor is de volledige verpakking van karton geworden. Dit geeft bij elkaar een significante CO₂-reductie.

Voordelen

  • Simpele lengte verstelling
  • Géén extra onderdelen nodig
  • Eenvoudig te installeren zonder snijden, lassen of boren
  • OSHA-compliant; een veilige keuze.

Raymond Sakko
Klantenservice
Heb je nog vragen?
Onze specialisten staan voor je klaar

Klantenservice: +31 180 64 54 00

Bestellen: Ik wil een account

Vragen: start de livechat

Snelle installatie & simpele verstelling

Een van de meest voor de hand liggende gevaren in de procesindustrie is het risico op vallen van hoogtes. Verminder valincidenten met een simpele, maar effectieve oplossing: de YellowGate veiligheidspoort.

De vernieuwde YellowGate is ontworpen voor een snellere installatie, is simpel te verstellen, biedt een verbeterde betrouwbaarheid, maar behoudt de hoge veiligheidsstandaarden die u verwacht van YellowGate producten.

Dit maakt YellowGate een zeer prijsbewuste oplossing.

Een assortiment verstelbare veiligheidsproducten

YellowGate biedt een verscheidenheid aan veiligheidsproducten, waaronder de Universal Swing Gate, XL Barrier Gate en RS Handrail. Deze producten zijn verstelbaar, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende industriële omgevingen.