Wil je besparen, geluidoverlast voorkomen of je netaansluiting vergroten?

Door overbelasting op het stroomnet duurt het aanvragen van een grotere netaansluiting steeds langer. Het kan vaak wel maanden tot zelfs jaren duren voordat je bij de netbeheerder aan de beurt bent. Kies voor inhuren van energieopslag. Door het plaatsen van een tijdelijke batterijcontainer kunnen de gevraagde pieken geleverd worden. Wanneer de stroomvraag weer minder is kan de batterijcontainer weer bijladen vanuit de te kleine aansluiting. Wij zijn een samenwerking aangegaan met Rent a Battery waarmee we met de Huurbatterij Nedelko, tijdelijke oplossingen bieden voor:

Voor bedrijven die willen groeien

Je wilt uitbreiden met een nieuwe productielijn? Of gaat meer stroom gebruiken door meer werkplekken? De Huurbatterij Nedelko boost je bestaande aansluiting met extra kWh. Je  hoeft niet meer te wachten tot de netbeheerder je aansluiting komt verzwaren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
 

Voor nieuwbouw met een te kleine aansluiting

Het nieuwe gebouw is net opgeleverd, maar het duurt nog maanden voordat de benodigde stroom geleverd kan worden? De Huurbatterij Nedelko plaatst een batterijsysteem die alle pieken in de stroomvraag kan leveren totdat de aansluiting vergroot is. Wachten met van gas los is niet meer nodig. De elektrificatie kan direct beginnen dankzij onze batterijcontainers.

Voor laadpleinen voor elektrische auto's en vrachtauto's

Uw personeel en klanten wilt u graag laadpalen aanbieden, maar de elektriciteitsaansluiting heeft onvoldoende capaciteit? Met de tijdelijke oplossingen van de Huurbatterij Nedelko kunnen direct laadpleinen aangelegd worden. Of het nu voor elektrische auto's of vrachtwagens is, voor DC-snelladen of gewone laders: onze mobiele batterijsystemen bieden uitkomst. En wanneer er zonnepanelen aanwezig zijn, kunnen we ook helpen met HBE's.Voor het boosten van bouwaansluitingen

Is de bouwaansluiting te beperkt om al het materieel van stroom te voorzien? De Huurbatterij Nedelko levert hoge vermogens voor torenkranen, bouwketen, het opladen van graafmachines en ander materiaal. Beperk het aantal dieselaggregaten of maak de hele klus zero-emissie! Vraag ons naar de mogelijkheden.

Welke batterij heb ik nodig?

Het bepalen van het juiste formaat batterij hangt af van verschillende factoren, waaronder het gewenste vermogen, de benodigde capaciteit, de toepassing en de duur van de energieopslag die je nodig hebt. Onderstaande stappen helpen om het juiste formaat batterijcontainer te bepalen:

  • Begin met het identificeren van de behoefte op basis van de belangrijkste energieverbruikers. Hoeveel elektriciteit moet de batterij kunnen leveren en voor hoelang? Houd rekening met het vermogen dat benodigd is (in kiloWatt, kW) en de totale energieopslagcapaciteit (in kilowatturen, kWh) die nodig is.
  • Analyseer je verbruikspatroon: Bestudeer je energieverbruikspatroon om te bepalen wanneer er pieken in energiegebruik zijn en wanneer de vraag naar energie lager is. Dit zal helpen te bepalen hoeveel energie je moet opslaan in de batterij om piekbelastingen te kunnen opvangen.
  • Overweeg de toepassing: Het formaat van de batterij kan ook afhangen van de toepassing. Voor kleine festivals kunnen kleinere draagbare batterijsystemen voldoende zijn, terwijl er in de bouw of bij industriële toepassingen meestal grotere batterijcontainers vereisen om aan de energiebehoeften te voldoen.
  • Bekijk specificaties van de batterijen: Raadpleeg de specificaties van de batterijen. Naast de capaciteit in kWh en het vermogen in kW zijn dit bijvoorbeeld de afmetingen, het gewicht en de beschikbare connectoren.  
  • Een professioneel advies kan helpen om een weloverwogen beslissing te nemen op basis van de behoeften en het budget.

Door deze factoren te overwegen en specifieke energiebehoeften goed te begrijpen, kan je een weloverwogen beslissing nemen over het juiste formaat batterijcontainer voor jouw toepassing.

Onze specialist op het gebied van energie helpt je graag met het bepalen wat jullie nodig hebben, Bel  0180 64 54 00 of mail info@nedelko.nl