Modulaire trappen & werkplatformen

Met maar een vijftal basiscomponenten volledig modulaire constructies bouwen voor industriële obstakels? Met de modulaire trappen en werkplatformen van ErectaStep is dit mogelijk en ontwerp je jouw werkplatform naar persoonlijke behoefte. Het modulaire ontwerp zorgt ervoor dat onderdelen in een volgende configuratie hergebruikt kunnen worden. Je hebt alleen een moersleutel nodig om alle componenten te verbinden. Alle onderdelen zijn vooraf gefabriceerd, wat levertijd en engineeringskosten bespaart. Het systeem is OSHA-compatibel.

Modulaire trappen & werkplatformen assortiment:

Nieuwe producten

Prolumia LED Pro-Logic

Vooruitstrevende downlight-serie voor algemene verlichting met een modern-elegante verschijning. Pro-Logic integreert naadloos in het plafond en zorgt voor harmonie in de verlichting van woon- en commerciële omgevingen. Naast het esthetische aspect, excelleert de Pro-Logic in performance, lichtcomfort, gelijkmatigheid en betaalbaarheid.

Bekijk serie

Prolumia LED Pro-Fusion

Grensverleggend in performance, betrouwbaarheid en toepassingsmogelijkheden. De Pro-Fusion downlight-serie is een verlichtingsinnovatie die zijn gelijke niet kent. Of het nu algemene verlichting voor een nieuwbouwproject betreft, of het vervangen van compact-fluorescentiedownlights in bestaande bouw, de Pro-Fusion realiseert verlichting die aanzienlijk comfortabeler is en direct substantieel energiekosten reduceert.

Bekijk serie