Thermo-nooddouche

Thermo-nooddouche

Een thermo-nooddouche wordt ingezet als het douchewater direct op de plaats van gebruik, zowel binnen als buiten, moet worden verwarmd en er geen ruimte is of geen voorzieningen zijn voor een tankdouche. Door de ingebouwde boiler heeft een thermo-nooddouche een groot volume warm water. Middels een mengkraan is de douchetemperatuur op een behaaglijke temperatuur in te stellen en hierdoor is een minimale spoeltijd van 15 minuten geen probleem met een behaaglijke watertemperatuur van rond de 20 graden. Een thermo-nooddouche is vorstvrij en daarom ook prima buiten te gebruiken.

Hoogwaardige kwaliteit

Onze thermo-nooddouche is conform DIN 12899-3:2009, DIN EN 15154-1/-2:2006 en ANSI Z.358.1. Door de proportioneel regelende driewegmengklep en het mengwaterinstelbereik van 20-30°C, is de nooddouche op de ideale temperatuur in te stellen. De douchekop heeft een hoge doorstroomcapaciteit en geeft genoeg water af om het hele lichaam mee te spoelen dankzij het tankvolume van respectievelijk 300 liter of 500 liter (heet water). Zowel het leidingwerk als het plaatwerk van de thermo-nooddouche is gemaakt van hoogwaardig RVS, wat de douche een lange levensduur geeft. Ook de kogelkraan, welke na een draai van 90° volledig is opengedraaid, is van roestvrij staal.

Modulair systeem

De thermo-nooddouches van Nedelko zijn modulair en zijn daarom uit te breiden met verschillende opties. Zo kan een thermo-nooddouche heel goed gecombineerd worden met een oogdouche. Op deze wijze is de veiligheid op alle fronten gewaarborgd.

Debiet thermo-nooddouche

  • Lichaamsdouche: 75 l/min standaard, 35/90 l/min als optie
  • Oogdouche: 7/14 l/min

 

 

 

 

 

Downloads
 

Nedelko - FSP-Tech® Thermo-nooddouche

Nedelko - FSP-Tech® Technische tekening Thermo-nooddouche


Video's 
 

Nedelko - FSP-Tech® Range 11 Adjust Sprayheight Eyewash

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze specialisten!

Bel +31 180 64 54 00
Plaats een order
Of start de livechat

Veiligheidsproducten van Nedelko

Hoogwaardige kwaliteit

Bij alles wat wij doen, heeft de kwaliteit de hoogste prioriteit. En dat niet pas sinds gisteren, maar al 65 jaar lang!

Gebruiksvriendelijk

Onze producten dragen bij aan efficiëntere en veiligere werkprocessen van onze klanten. Bij wens kan er altijd een producttraining gegeven worden door één van onze productspecialisten.

Betrouwbaar en robuust

De betrouwbaarheid komt van onze robuuste producten en onze nuchtere mensen, die er alles aan doen om jouw probleem op te lossen.

Conform de geldende normen

Nedelko staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Vandaar vinden wij het belangrijk dat al onze producten voldoen aan de geldende wetgeving en normen.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends