Tankdouche huren?

Tankdouche huren?

Nedelko heeft een groot tankdouche assortiment, welke zich onderscheiden door gebruikersgemak, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Een tankdouche is een veiligheidsvoorziening voor calamiteiten waarbij mensen worden blootgesteld aan chemicaliën, bijtende stoffen, hitte of andere gevaarlijke stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid. Met een tankdouche kunnen slachtoffers gelijk met stromend water worden gespoeld om de onaangename gevolgen van een dergelijk ongeval te reduceren.

Tankdouche huren

Om de veiligheid van werknemers te waarborgen is het mogelijk een tankdouche aan te schaffen, maar dit is een aardig kostenplaatje en is niet altijd nodig. In sommige gevallen is het afdoende om voor korte tijd een tankdouche op locatie te hebben. Bij Nedelko is het mogelijk om in een dergelijke situatie een tankdouche te huren. Dit is ideaal wanneer er tijdelijke veiligheidsvoorziening nodig is, of wanneer er kortstondig meer capaciteit nodig is.

Als je een tankdouche wil huren, dan hebben wij diverse tankdouches in het assortiment. Ons meest verhuurde product is een mobiele tankdouche. Deze tankdouche is ideaal voor toepassingen waar een nooddouche nodig is, maar beperkt of zelfs maar één keer gebruikt hoeft te worden. Denk hierbij aan een tijdelijke locatie met gevaarlijke of bijtende stoffen, een shutdown, externe of extra werkzaamheden en temporaire testfaciliteiten.

Na gebruik neemt Nedelko de verhuurde tankdouches weer terug en worden de douches gecontroleerd en geprepareerd voor het volgende project. Na goedkeuring zijn ze weer klaar voor gebruik. Uiteraard kun je bij Nedelko meerdere keren een tankdouche huren.

Voordelen van een tankdouche huren

  • Voldoet aan alle geldende normen voor nooddouches zoals: ANSI Z358.12004/2009, DIN 12899-3:2009, EN15154
  • Geschikt voor EX zone 1 & 2;
  • Voorzien van verwarmd water, wanneer de tankdouche elektrisch is aangesloten;
  • Gemaakt van hoogwaardig RVS, uitermate betrouwbaar, veilig en van de hoogste kwaliteit;
  • Kan gebruikt worden als standalone of aangesloten aan de waterleiding gebruikt worden;
  • Uitvoering met en zonder zijwanden beschikbaar;
  • Om transport te vereenvoudigen zijn er speciale voorzieningen beschikbaar.   

Een tankdouche huren is heel eenvoudig. Neem contact op met Nedelko via de mail of telefoon. Wij kijken voor jou naar de mogelijkheden en komen zo spoedig mogelijk terug met een passende oplossing.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze specialisten!

Bel +31 180 64 54 00
Plaats een order
Of start de livechat

Veiligheidsproducten van Nedelko

Hoogwaardige kwaliteit

Bij alles wat wij doen, heeft de kwaliteit de hoogste prioriteit. En dat niet pas sinds gisteren, maar al 65 jaar lang!

Gebruiksvriendelijk

Onze producten dragen bij aan efficiëntere en veiligere werkprocessen van onze klanten. Bij wens kan er altijd een producttraining gegeven worden door één van onze productspecialisten.

Betrouwbaar en robuust

De betrouwbaarheid komt van onze robuuste producten en onze nuchtere mensen, die er alles aan doen om jouw probleem op te lossen.

Conform de geldende normen

Nedelko staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Vandaar vinden wij het belangrijk dat al onze producten voldoen aan de geldende wetgeving en normen.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends