Nedelko heeft een groot nooddouche assortiment, welke zich onderscheiden door duurzaamheid, betrouwbaarheid en gebruikersgemak. Het is algemeen bekend dat een nooddouche een veiligheidsvoorziening is voor personen die worden blootgesteld aan chemicaliën, bijtende stoffen, hitte of andere gevaarlijke stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid. Met een nooddouche kunnen getroffenen onmiddellijk met stromend water worden gespoeld om de onaangename gevolgen van een dergelijk ongeval te verzachten.

Nooddouche huren

Je kunt natuurlijk een nooddouche kopen om de veiligheid van werknemers te waarborgen, maar dit is niet altijd nodig. Soms is er voor korte tijd een nooddouche nodig. In dat geval kun je bij Nedelko een nooddouche huren. Dit is ideaal wanneer er tijdelijk meer capaciteit nodig is.

Wil je een nooddouche huren? Dan hebben wij diverse nooddouches,  in het assortiment. Ons meest verhuurde product is een mobiele tankdouche. Deze tankdouche is ideaal voor toepassingen waar een nooddouche beperkt of zelfs maar één keer wordt gebruikt. Denk hierbij aan een shutdown, locaties met gevaarlijke stoffen, externe werkzaamheden en testfaciliteiten.

Na gebruik worden alle verhuurde nooddouches onderzocht en weer klaar voor gebruik gemaakt voor een nieuwe toepassing of project. Uiteraard kun je bij Nedelko meerdere keren een nooddouche huren.

Voordelen van een nooddouche huren

  • Geschikt voor EX zone 1 & 2;
  • Voorzien van verwarmd water, wanneer de nooddouche elektrisch is aangesloten;
  • Gemaakt van hoogwaardig RVS, uitermate betrouwbaar, veilig en van de hoogste kwaliteit;
  • Kan gebruikt worden als standalone of aangesloten aan de waterleiding gebruikt worden;
  • Uitvoering met en zonder zijwanden beschikbaar;
  • Om transport te vereenvoudigen, zijn er speciale voorzieningen beschikbaar;
  • Voldoet aan alle geldende normen voor nooddouches zoals: ANSI Z358.12004/2009, DIN 12899-3:2009, EN15154

Een nooddouche huren is heel eenvoudig. Je neemt contact op met Nedelko en wij kijken voor jou naar de mogelijkheden en komen zo spoedig mogelijk terug met een passende oplossing.