ProGland wartels

Als erkend kast- of paneelbouwer ontkom je er niet aan: een duurzame en waterdichte oplossing voor allerlei kabeldoorvoeringen. Nedelko heeft speciaal daarvoor een nieuw merk op de markt gebracht: ProGland, een compleet assortiment aan duurzame kabelwartels. 

ProGland kabelwartels en bijbehorende accessoires. Onze professionals hebben met zorg de beste producten samengesteld om jouw project van de mooiste en meest effectieve afwerking te voorzien. Kabels doorvoeren was nog nooit zo makkelijk. Ervaar het zelf. 

Snel monteren met Frontfix wartels

De nieuwe Euro-Top FrontFix is een uniek kabelwartelconcept dat de behoefte aan traditionele verbindingen met schroefdraadfittingen of borgmoeren elimineert. Een speciaal vergrendelmechanisme vereenvoudigt de montage aanzienlijk wat een tijdsbesparing van ongeveer 70% garandeert ten opzichte van traditionele wartels.

Ruim assortiment wartels

Naast de Frontfix kabelwartel biedt het ProGland assortiment een ruim scala aan mogelijkheden. Onze wartels zijn eenvoudig te monteren en zijn verkrijgbaar in een polyamide, messing en roestvrijstalen versie. Vanzelfsprekend zijn deze ook verkrijgbaar in verschillende maten (zowel metrisch, als PG). 

Voor zware industriële omstandigheden, biedt Pro-Gland hoogwaardige EX gecertificeerde wartels aan. Deze explosieveilige kabeldoorvoeringen zijn onmisbaar in extreme factoren waar veiligheid voorop staat.

Naast de welbekende wartels beschikt ProGland over een ruime keuze aan accessoires zoals moeren, verloopringen, blindstoppen, adapters en meer. 

Meer weten over ProGland wartels? 

Heb je vragen, wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. 

Onze professionals staan klaar om je te woord te staan en je de beste oplossing te bieden voor ieder vraagstuk.

Raymond Sakko
Klantenservice
Heb je nog vragen?
Onze specialisten staan voor je klaar

Klantenservice: +31 180 64 54 00

Bestellen: Ik wil een account

Vragen: start de livechat
Populaire ProGland artikelen: