ProGland

Als erkend installateur of paneelbouwer ontkom je er niet aan: een duurzame en waterdichte oplossing voor allerlei kabeldoorvoeringen. Nedelko heeft speciaal daarvoor een nieuw merk op de markt gebracht: ProGland, een compleet assortiment aan duurzame kabelwartels. 

ProGland 
Pro-Gland is de nieuwste business unit van Nedelko, gespecialiseerd in kabelwartels en bijbehorende accessoires. Onze professionals hebben met zorg de beste producten samengesteld om jouw project van de mooiste en meest effectieve afwerking te voorzien. Kabels doorvoeren was nog nooit zo makkelijk. Ervaar het zelf. 

Ruim assortiment
Het ProGland assortiment biedt een ruim scala aan mogelijkheden. Al onze wartels zijn eenvoudig te monteren en zijn verkrijgbaar in een polyamide, messing en roestvrijstalen versie. Vanzelfsprekend zijn deze ook verkrijgbaar in verschillende maten (zowel metrisch, als PG). Voor zware industriële omstandigheden, biedt Pro-Gland hoogwaardige EX gecertificeerde wartels aan. Deze explosieveilige kabeldoorvoeringen zijn onmisbaar in extreme factoren waar veiligheid voorop staat. Naast de welbekende wartels beschikt ProGland over een ruime keuze aan accessoires zoals moeren, verloopringen, blindstoppen, adapters en meer. 

Frontfix wartels
De nieuwe Euro-Top FrontFix is een uniek kabelwartelconcept dat de behoefte aan traditionele verbindingen met schroefdraadfittingen of borgmoeren elimineert. Een speciaal vergrendelmechanisme vereenvoudigt de montage aanzienlijk wat een tijdsbesparing van ongeveer 70% garandeert ten opzichte van traditionele wartels.

Gerich wartels
Als enige in Nederland kan Pro-Gland de gepatenteerde Gerich kabelwartels tot haar assortiment rekenen. Deze innovatieve kabeldoorvoeringen zijn enig in zijn soort, mede doordat ze geen wartelmoer nodig hebben. In één beweging is de wartel te monteren, wat niet alleen resulteert in besparing van tijd, maar ook in kosten. Deze duurzame wartels werken perfect in elke omgeving en geven te allen tijde het gewenste resultaat.

Meer informatie
Heb je vragen, wil je meer informatie, of wil je onze ProGland catalogus bestellen, bel dan met 0180 64 54 00, of neem contact met ons op. Onze professionals staan klaar om je te woord te staan en je de beste oplossing te bieden voor ieder vraagstuk.

ProGland
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze specialisten!

Bel +31 180 64 54 00
Plaats een order
Of start de livechat

Relevante series

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Relevant toepassingsgebied