Hoe weet je nu of een lichtstudie representatief is? Als lid van de NSVV (Nederlandse Stichting Voor Verlichtingskunde) heeft Nedelko zich geconformeerd aan de Gedragscode Lichtberekeningen 3.0 zoals opgesteld door diezelfde vereniging. De in deze gedragscode vastgelegde richtlijnen worden door Nedelko nauwlettend gevolgd, wat resulteert in een goed doordacht lichtontwerp, hetgeen meer is dan slechts een uitdraai uit de lichtsimulatie software. Wij staan voor kwaliteit. Niet alleen met onze producten maar ook met onze diensten en dat onderstrepen we hiermee nogmaals.

Waarom een NSVV gedragscode?

Doordat er geen uniforme regels bestonden voor het maken van een lichtstudie ontstonden er vaak verschillen in interpretatie tussen de aangeboden lichtberekeningen van verschillende partijen. Daarom heeft de NSVV – het onafhankelijke kenniscentrum voor licht en verlichting - in nauwe samenwerking met de NLA (Nederlandse Licht Associatie) een standaard ontwikkeld in de vorm van een gedragscode. Door de voorgeschreven rapportage worden de belangrijkste uitgangspunten en resultaten op een begrijpelijke wijze weergegeven en toegelicht en zijn daardoor eerlijker vergelijkbaar.

Waarom kiest Nedelko voor deze gedragscode?

We onderscheiden ons nog meer als échte lichtprofessional. Aan de hand van deze standaard professionaliseren we onze lichtplannen en -adviezen. We vertellen onze klant op een heldere manier hoe de opzet van onze lichtberekeningen eruitziet. Nedelko mag vanaf heden het NSVV gedragscode logo gebruiken in al haar correspondentie. Dit zullen wij dan ook met trots doen!