Procell batterijen

Procell is het premium batterijmerk van Duracell speciaal ontwikkeld voor de industrie. Het richt zich uitsluitend op de professionele markt en grootgebruikers. Het vervangen van batterijen in een professionele omgeving kan namelijk een aanzienlijke kostenpost zijn voor bedrijven. Niet alleen wordt er voor de batterijen betaald, maar ook arbeidsuren om de batterijen te vervangen. Om kosten te besparen zijn batterijen met een langere levensduur gewenst, waardoor vervangingskosten verlaagd worden. 

Procell verandert professionele batterijen van kostenpost in kostenbesparing

Procell begrijpt dat het voor professionele eindgebruikers van cruciaal belang is om hun bedrijf steeds winstgevender te maken. Als het over batterijen gaat, kan dit bereikt worden door de kosten voor de aanschaf en het vervangen van batterijen tot een minimum te beperken.

Door intensieve tests en analyses van apparaten in haar laboratoria heeft Procell een manier ontdekt om de levensduur van alkalinebatterijen drastisch te verlengen. De oplossing: Apparaatspecifieke industriële alkalinebatterijen, elk met een uniek stroomprofiel.

Procell lanceert een nieuwe generatie batterijen: Procell Intense Power en Procell Constant Power

Kies de juiste batterij voor de stroombehoefte van uw professionele apparaat om ervoor te zorgen dat ze langer meegaan. Zo bespaart jouw bedrijf geld op de aanschaf van batterijen én worden de arbeidskosten om ze te vervangen verlaagd. Het is nog milieuvriendelijker ook. Het portfolio bestaat uit Procell Intense Power en Procell Constant Power alkalinebatterijen.

Procell Intense Power

Nieuwe collectie batterijen speciaal ontwikkeld om nauwkeurige energiestootjes te geven en langer mee te gaan in professionele apparaten met een hoog verbruik. Deze apparaten hebben batterijen nodig met minder interne impedantie en meer conductiviteit om de stroompulsen te weerstaan.

Het assortiment Procell Intense Power alkaline producten bestaat uit de standaard batterijtypen AAA, AA, C, D en 9V. Aanbevolen voor apparaten zoals: bloeddrukmeters, zeepdispensers, dispensers voor papieren handdoeken, zaklantaarns, elektronische deursloten, kluisjes, automatische kranen en geurverspreiders of elektrisch bediende jaloezieën.

Procell Constant Power

Nieuwe collectie batterijen speciaal ontwikkeld om langer mee te gaan in professionele apparaten met een laag verbruik. Omdat deze apparaten een langzame en constante stroomtoevoer vereisen, hebben ze batterijen nodig met een hoge celcapaciteit en meer actieve materialen zodat ze voor lange perioden aan kunnen blijven.

Het assortiment Procell Constant Power alkaline producten bestaat uit de standaard batterijtypen AAA, AA, C, D en 9V. Aanbevolen voor apparaten zoals: rook-/koolmonoxidemelders, alarmpanelen, afstandsbedieningen, draadloze muizen, toetsenborden, bewegingssensoren en spoelmechanismen.

Raymond Sakko
Klantenservice
Heb je nog vragen?
Onze specialisten staan voor je klaar

Klantenservice: +31 180 64 54 00

Bestellen: Ik wil een account

Vragen: start de livechat
Populaire Procell artikelen: