Ledlenser zaklampen

Ledlenser is een van de meest toonaangevende producenten van zaklampen van dit moment en staat garant voor de hoogste kwaliteit en functionaliteit. De verschillende series bevatten zaklampen voor diverse doeleinden waardoor het vinden van de juiste LED zaklamp voor de juiste toepassing enorm eenvoudig geworden is. Op de verschillende modellen wordt gebruik gemaakt van het Advanced Focus System waardoor er makkelijk gewisseld kan worden tussen een gerichte bundel over een grote afstand of juist een meer circulaire bundel voor gebruik dichtbij.

Voordelen

Een Ledlenser zaklamp biedt je een aantal voordelen. Niet alleen zijn de producten van hoge kwaliteit, maar er zijn nog veel meer goede redenen:

  • Groter bereik bij minder lumen. Hierdoor gaat je batterij/accu langer mee terwijl je net zo ver schijnt
  • Hoogwaardige reflectors. Geen kringen of blinde vlekken in de lichtbundel maar maximale output
  • Modulair systeem, onderdelen geen probleem
  • Verschillende patenten op unieke eigenschappen
Raymond Sakko
Klantenservice
Heb je nog vragen?
Onze specialisten staan voor je klaar

Klantenservice: +31 180 64 54 00

Bestellen: Ik wil een account

Vragen: start de livechat
Populaire Ledlenser artikelen:
Persoonlijk advies van een specialist?
De Nedelko productspecialisten beschikken over uitgebreide technische vakkennis en staan voor jou klaar met een professioneel advies.

Industriële werkverlichting

Wereldwijd wordt het Ledlenser assortiment door vele doelgroepen gebruikt. Zo wordt de industriële werkverlichting veelal gebruikt in de bouw, de auto-industrie of door installateurs die tijdens hun werk vaak donkere plekken op moeten lichten. Juist doordat deze lijn werkverlichting zo robuust is, kan deze lijn werkverlichting tegen een stootje.

Populaire werkverlichting

Handlampen

De handlampen van Ledlenser daarentegen vind je meer bij politie-eenheden, militaire-eenheden en hulpdiensten. Ook beveiligers en duikers weten hun weg te vinden naar deze producten. Doordat deze zaklampen eenvoudig in gebruik zijn en vaak meer functies hebben, zoals de standaard optie om de focus van de lichtstraal handmatig te bepalen. Deze focusoptie wordt veelal gecombineerd met het Rapid Focus systeem, waarbij je de lampkop naar voren en naar achteren beweegt. Snel, eenvoudig en mogelijk met één hand.

Populaire handlampen

Hoofdlamp

Niet alleen zaklantaarns en industriële werkverlichting zijn populair, ook de Ledlenser hoofdlampen mogen er zijn. Deze mooie producten zijn speciaal voor mensen die bijvoorbeeld een nachtelijke baan hebben, of personen die graag hun handen vrij willen hebben tijdens verschillende activiteiten in het donker. Nedelko biedt verschillende Ledlenser hoofdlampen aan, zoals hoofdlampen voor meer zicht van dichtbij, maar ook lampen met extreme lichtbundels, wanneer je iets verder moet kijken.

Populaire hoofdlampen