Ledlenser

Ledlenser is een van de meest toonaangevende producenten van zaklampen van dit moment en staat garant voor de hoogste kwaliteit en functionaliteit. De verschillende series bevatten zaklampen voor diverse doeleinden waardoor het vinden van de juiste LED zaklamp voor de juiste toepassing enorm eenvoudig geworden is. Op de verschillende modellen wordt gebruik gemaakt van het Advanced Focus System waardoor er makkelijk gewisseld kan worden tussen een gerichte bundel over een grote afstand of juist een meer circulaire bundel voor gebruik dichtbij.

Een Ledlenser zaklamp biedt je een aantal voordelen. Niet alleen zijn de producten van hoge kwaliteit, maar er zijn nog veel meer goede redenen:

  • Groter bereik bij minder Lumen. Hierdoor gaat je batterij/accu langer mee terwijl je net zo ver schijnt
  • Hoogwaardige reflectors. Geen kringen of blinde vlekken in de lichtbundel maar maximale output
  • Modulair systeem, onderdelen geen probleem
  • Verschillende patenten op unieke eigenschappen

Niet alleen de zaklantaarns zijn populair, ook de Ledlenser hoofdlampen mogen er zijn. Deze mooie producten zijn speciaal voor mensen die bijvoorbeeld een nachtelijke baan hebben, of personen die graag hun handen vrij willen hebben tijdens verschillende activiteiten in het donker. Nedelko biedt verschillende Ledlenser hoofdlampen aan, zoals hoofdlampen voor meer zicht van dichtbij, maar ook lampen met extreme lichtbundels, wanneer je iets verder moet kijken.

Wereldwijd worden Ledlenser zaklampen gebruikt bij politie-eenheden, militaire-eenheden en hulpdiensten. Ook beveiligers en duikers weten hun weg te vinden naar deze producten. Ledlenser zaklampen zijn geschikt voor iedereen die op zoek is naar een degelijke, compacte zaklamp met veel power.

Meer weten over de producten van Ledlenser? Vraag het onze specialisten!

Ledlenser
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze specialisten!

Bel 0180 - 64 54 00
Plaats een order
Of start de livechat

Relevante series

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Relevant toepassingsgebied