Band-it

Of het nu gaat om de industrie, elektrotechnische installaties, tuinbouw of telecommunicatie... Wanneer de toepassing de hoogste kwaliteit en de meest efficiënte verwerkingsmethode vraagt, dan biedt Band-it® de totaaloplossing op het gebied van RVS montagematerialen. Het programma bevat onder meer ball-lok ties, multi-tok ties, Tie-Lok® ties, Band-It® ties en Band-Fast® Ties.

Voor elke toepassing heeft Nedelko de juiste slangklem of pijpkoppeling in huis. Met de correcte afmeting, gemaakt met het meest geschikte materiaal, is het klaar voor de krachten die het moet aankunnen!

Raymond Sakko
Klantenservice
Heb je nog vragen?
Onze specialisten staan voor je klaar

Klantenservice: +31 180 64 54 00

Bestellen: Ik wil een account

Vragen: start de livechat
Populaire Band-it artikelen:
Persoonlijk advies van een specialist?
De Nedelko productspecialisten beschikken over uitgebreide technische vakkennis en staan voor jou klaar met een professioneel advies.

RVS kabelbinders

De RVS kabelbinders van Band-it bieden een betrouwbare en hoogwaardige oplossing voor diverse industriële toepassingen. Deze releasable ties zijn gemaakt van roestvrij staal, wat zorgt voor duurzaamheid en weerstand tegen corrosie. Ze zijn ideaal voor het bundelen en organiseren van kabels in veeleisende omgevingen zoals de elektrotechniek, tuinbouw en telecommunicatie. Band-it staat bekend om zijn innovatieve en efficiënte bevestigingsmethoden, waardoor deze kabelbinders niet alleen stevig zijn, maar ook eenvoudig te hergebruiken en aan te passen zijn​​.

Populaire RVS kabelbinders