LED straatverlichting

LED straatverlichting

LED straatverlichting wordt steeds vaker toegepast voor het verlichten van doorgaande wegen, fiets- voetpaden, woonwijken, rondom openbare gebouwen en op bedrijfsterreinen, parkeerplaatsen etc. Met het plaatsen van nieuwe LED straatverlichting schijnen de lampen gerichter naar beneden en wordt ongewenste lichtvervuiling teruggedrongen. 

Nedelko is gespecialiseerd in duurzame en hoogwaardige LED straatverlichting. Met de juiste technische knowhow, een uitgelezen voorraad en een constante kwaliteitscontrole kan Nedelko invulling geven aan elke verlichtingswens! Waarbij duurzaamheid, kwaliteit, veiligheid en design voorop staan.

Voordelen LED straatverlichting

Naast het terugdringen van lichtvervuiling hebben LED straatverlichtingsarmaturen nog andere voordelen ten opzichte van conventionele straatverlichting:

  • Lange levensduur (>60.000 uur)
  • Grote energiebesparing
  • Verlaging van de onderhoudskosten
  • Betere optische prestaties
  • Geen kwik of andere zware metalen
  • Betere kleurwaarneming

Importeur LED verlichting

Nedelko is exclusief distributeur van Prolumia LED verlichting. Prolumia staat garant voor een uitgebreid pakket aan kwalitatief hoogwaardige LED verlichtingsarmaturen. Naast de losse verkoop van Prolumia LED straatverlichting, kunt u bij Nedelko ook terecht voor een volledig advies. Door de jarenlange ervaring in de verlichtingsmarkt is Nedelko dé aangewezen partij om uw LED projecten te verwezenlijken.

Lichtberekeningen

Bij wens kunnen wij professionele lichtberekeningen verzorgen. Zowel voor LED binnen- als buitenverlichting beschikken wij over de nodige kennis en software.

Voor onze lichtberekeningen maken we gebruik van het simulatieprogramma Relux. Met de resultaten van de lichtberekeningen kunnen we direct vaststellen of het lichtontwerp voldoet aan de gestelde eisen en richtlijnen. De Relux lichtberekeningen leveren we inclusief een uitgebreide rapportage. Denk hierbij aan de armatuurspecificaties, doorsnedetekeningen, meetvlakken met isolijnen en 3D-visualisatie.

Wil je advies over welke LED straatverlichtingsarmaturen jij het beste kan toepassen? Neem dan contact op met één van onze lichtspecialisten.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze specialisten!

Bel +31 180 64 54 00
Plaats een order
Of start de livechat

Verlichting van Nedelko

Advies op maat

Met de ruim aanwezige kennis en de vooruitstrevende doelstellingen van onze LED specialisten kunnen wij de productontwikkelingen aanpassen op jou specifieke behoeften.

Uit voorraad leverbaar

Wij hebben een groot aantal producten op voorraad in ons distributiecentrum. Deze producten kunnen wij dan ook extra snel bij jou leveren!

Breed assortiment

Het verlichtingspakket van Prolumia staat garant voor een totaalassortiment hoogwaardige LED verlichting welke een invulling kan geven aan elke verlichtingswens.

Relux lichtberekeningen

Bij wens kunnen wij professionele lichtberekeningen verzorgen. Zowel voor LED binnen- als buitenverlichting beschikken wij over de nodige kennis en software.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends