Hét alternatief voor chemische ankers

Op zoek naar een effectief en betrouwbaar muuranker, welke ook nog eens geschikt is voor zowel holle als massieve ondergronden? Dan is er nu de Elematic Trider; hét alternatief voor chemische ankers. Dankzij zijn unieke expansie en flexibiliteit ondersteunt Trider zware lasten op verschillende constructiematerialen, wat zorgt voor een effectieve en betrouwbare verankering.

Universele flexibiliteit

De Trider van Elematic is uniek in zijn soort. Het stalen expansielichaam zet effectief uit in drie richtingen. Trider is veilig in gebruik, want de bijzondere positioneringsrand voorkomt dat het anker te diep in de basismaterialen wordt gestoken en draagt ​​bij aan een betere oppervlakteafwerking. Tevens beschermd de innovatieve stofbescherming de metrische schroefdraad en zorgt voor een efficiënte en snelle installatie.

Voordelen

Naast dat Trider eenvoudig en tot 50% sneller toe te passen is dan een standaard chemische spuitanker, is Trider ook nog eens een duurzame keuze. Er is immers geen chemisch afval meer! In vergelijking met standaard chemische ankers, kun je met Trider tot en met 35% besparen op materiaalkosten. Daar komt nog bij dat de trekweerstand zelfs tegen de 250 kg kan oplopen. Met Trider begint de revolutie voor zware verankeringen.

Toepassingen

Trider kan toegepast worden in zowel holle als massieve ondergronden en kan dankzij zijn stevigheid tevens gebruikt worden voor zware montage. Denk hierbij aan elektrische installaties, HVAC montage, grote timmerwerkzaamheden en in de bouw. Zo is Trider dé unieke oplossing voor beton, massieve (bak)stenen, lichtgewicht bakstenen, holle betonblokken en holle stenen van klei.  

Stop met het gebruiken van chemische ankers en probeer Elematic Trider.

Bekijk hier al onze muurankers.