Duurzame energieopslag voor thuis, op het werk of waar je maar wilt. Een technologie die steeds meer in opkomst is. De vraag naar elektriciteit blijft namelijk exponentieel groeien, maar deze vraag kan niet oneindig beantwoord worden. Nedelko heeft hiervoor de oplossing. Met het Energie Opslag 3- 25 kWh systeem is er altijd elektriciteit beschikbaar. Bewaar de zelf opgewekte energie in een thuisbatterij, gebruik deze wanneer jij het nodig hebt en geniet van lage energiekosten.

Energieopslag

Lagere energiekosten, piekbelasting verminderen, een energiereserve hebben en op den duur onafhankelijk worden van het energienet… Wie wil dat nu niet. Met een thuisbatterij kan dit. Een thuisbatterij, of thuisaccu, slaat namelijk opgewekte energie van bijvoorbeeld zonnepanelen op in hoogwaardige batterijen. In plaats van terugleveren aan het net, kun je zelf de energie bewaren en gebruiken op een moment wanneer jij dit het meest nodig hebt.

Het energieopslagsysteem van Nedelko maakt gebruik van geavanceerde energieopslagomvormers om de energie op te slaan in batterijen. Via een geïntegreerde EMS en BMS bewaakt het opslagsysteem de belastingen in realtime en biedt veilige en optimale stroomvoorzieningsoplossingen die aansluiten bij jouw elektrisch verbruik zullen jouw energiekosten doen verminderen. En het helpt je de CO2-arme levensstijl te bereiken waar we altijd al van droomden.

Rendement

Momenteel gebruik je maar 30% van de totale energie dat wordt opgewekt met zonnepanelen. De rest van de energie lever je terug aan het net en wordt gesaldeerd. Deze saldering wordt per 1 januari 2023 geleidelijk afgebouwd, wat betekent dat je rendement op den duur blijft steken op deze 30% zonder dat je hier een bedrag voor terugkrijgt. Dit is zonde. Met een energieopslagsysteem kun je overdag energie opslaan en later (bijvoorbeeld ’s avonds, of wanneer het bewolkt is) gebruiken. Dit kan het rendement verhogen naar minimaal 70%. Dat is bijna het dubbele van het huidige rendement.

Duurzaam, betrouwbaar en modulair

Het opslagsysteem is modulair ontworpen zodat deze voldoet aan jouw persoonlijke elektriciteitsbehoeften. Hij kan zowel zelfstandig als samen met de meeste gangbare omvormers worden gebruikt. Met behulp van Lithium­ijzerfosfaat batterijen om de veiligheid en betrouwbaarheid te verbeteren, heeft dit systeem een levensverwachting van meer dan 12 jaar.

Door de intelligentie van het opslagssyteem reageert hij automatisch binnen de 10 ms wanneer het energienet uitvalt wordt. Door je energievoorziening te behouden zonder stroompieken, houdt het systeem je huis warm en werken je apparaten te allen tijde. Het stille en efficiënte systeem werkt onder de 25 dB, vergelijkbaar met het geluid van een mug.

Gratis app

Download de app en houdt een slimme kijk op uw energieverbruik. Het energieopslagsysteem van Nedelko bevat een gebruiksvriendelijke interface die het dagelijkse energieverbruik in realtime volgt en de beste oplossing voor het dagelijks energieverbruik biedt.

Documentatie


Bestellen