ProGrip antislip producten

Jaarlijks belanden miljoenen mensen in het ziekenhuis door een val vanwege uitglijden. Gladde vloeren en trappen als gevolg van vocht, chemicaliën of vetten zijn een belangrijke oorzaak van dit soort ongevallen. De professionele en revolutionaire antislipoplossingen van ProGrip zijn dé oplossing tegen alle soorten gladde oppervlakten.

Nedelko heeft met ProGrip de meest duurzame en veelzijdige antislipoplossingen van glasvezel versterkt polyester. Door gebruik te maken van aluminiumoxide korrels en een unieke formule en werkwijze bieden we volledig maatwerk welke voldoet aan de strenge normen op het gebied van vloerveiligheid. Wij geven niet voor niets 15 jaar garantie op onze antislipoplossingen.

Onze producten worden gebruikt onder de meest zware omstandigheden zoals in de voedings-, offshore en de olie- en gasindustrie. Denk hierbij aan bijvoorbeeld traptreden, laddersporten en rooster- en traanplaatvloeren die voorzien worden van een ProGrip antislipproduct.

Voor plaatsen waar mechanische bevestiging niet mogelijk is, hebben we zelfklevende en vloeibare antislipproducten. Voor iedere ondergrond bestaat een antislipoplossing.

Met de uitzonderlijk duurzame antislipproducten van Nedelko behoort uitglijden tot het verleden. Informatie en samples zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Raymond Sakko
Klantenservice
Heb je nog vragen?
Onze specialisten staan voor je klaar

Klantenservice: +31 180 64 54 00

Bestellen: Ik wil een account

Vragen: start de livechat
Populaire ProGrip artikelen:
Persoonlijk advies van een specialist?
De Nedelko productspecialisten beschikken over uitgebreide technische vakkennis en staan voor jou klaar met een professioneel advies.

Toepassingen ProGrip antislip

ProGrip antislip producten worden gebruikt onder de meest zware omstandigheden, zoals in de voedings-,
offshore en de olie- en gasindustrie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan traptreden, laddersporten en rooster- en traanplaatvloeren. Zie hieronder enkele toepassingen van ProGrip. Veiligheid boven alles.

Korte loopbrug ProGrip

De helling naar deze transformatorkast op een universiteit is gemaakt van traanplaat. Wielen van karren slipten en medewerker gleden uit. Hier is een maatwerk plaat met gele rand gemonteerd middels volvlakse verlijming.

Lange opgang auto's en voetgangers

Bij nat weer en in de winter werden de roosters op deze autohelling glad. Aangezien er ook over de helling gelopen wordt wilde de opdrachtgever een looppad creëren welke in alle weersomstandigheden veilig beloopbaar zou zijn. Met de platen van 4mm met een fijne korrel is dit voor de komende jaren opgelost. De bevestiging is gedaan met roosterklemmen.

Antislip voor gladde betonnen vloer

Een gladde betonnen vloeren rondom elektrakasten. De veiligheid van de onderhoudsmedewerker kon hier vooral bij regen niet meer worden gegarandeerd. Dit hebben we duurzaam opgelost met platen van 4mm dik met een fijne korrel. Er is door de klant gekozen voor de kleur grijs. De bevestiging is gedaan middels volvlakse verlijming en mechanisch met snelmontageschroeven op de hoeken van de plaat.