ErectaStep modulaire trappen & werkplatformen

ErectaStep

ErectaStep is een lijn van industriële modulaire metalen trappen en toegangsplatforms voor bijvoorbeeld onderhoud. De trappen van ErectaStep zijn voorzien van modulaire, lichtgewicht metalen componenten die zeer gemakkelijk telkens opnieuw kunnen worden gemonteerd.

Veiligheid

Op zoek naar een veilig en betrouwbaar werkplatform of crossover? Dan biedt ErectaStep de oplossing. Het ErectaStep-systeem is ideaal voor crossovers om een veilige en gemakkelijke toegang over leidingen, pijpen, muren en andere obstakels mogelijk te maken. De ErectaStep biedt tot ca. 2,75 meter horizontaal vrije hoogte zonder extra ondersteuning en kan zelfs ongelimiteerd doorgevoerd worden mét steuntorens. De combinaties zijn eindeloos.

Waarom Erectastep?

  • Volledig universeel. Ontwerp naar persoonlijke behoefte.
  • Modulair. Alle eenheden kunnen later worden hergebruikt in latere configuraties
  • Vooraf ontworpen componenten. Bespaar engineeringskosten op maat.
  • Veilig. Alle platforms zijn OSHA-compatibel.
  • Eenvoudig. Geen speciale gereedschappen nodig.

Basiscomponenten

De ErectaStep bestaat uit vijf basiscomponenten, waarbij vrijwel iedere combinatie vervaardigd kan worden. Alle componenten hebben dezelfde uitsparingen voor bouten, waardoor er maar één moersleutel nodig is. 

  • 1. Platform – Het universele platform is oneindig uitbreidbaar via de universele boutgatpatronen aan iedere zijde van het platform. Alle platforms hebben een gestempeld antislip oppervlak dat zorgt voor solide tractie.
  • 2. Handrail – De handrails hebben één standaard maat en kunnen simpel op de platforms geschroefd worden. Ze zijn stevig en vallen goed op door hun opvallende gele kleur.
  • 3. Veiligheidstrap – De trappen zijn leverbaar vanaf 1 trede, tot 11 treden. Ook hier is er gekozen voor veiligheidsgeel. Alle trapeenheden worden gedemonteerd geleverd om verzendkosten te besparen.
  • 4. Steuntorens – Bij het verbinden van meer dan drie platforms zijn steuntorens nodig om extra veiligheid te waarborgen.
  • 5. Ladders – Net als de trappen zijn de ladders verkrijgbaar in 11 verschillende maten. Tevens fungeert iedere ladder als steuntoren.

Andere modulaire werkplatformen van SafeRack

Laadplatformsystemen, verhoogde laadrekken en veiligheidskooien voor vrachtwagens en wagons, onderhoudswerkplatforms, rolsteigers en aanverwante veiligheids- en valbeveiligingsproducten.
Wij ontwerpen, leveren platforms om aan de unieke specificaties van elk project te voldoen. Maatwerk voor zowel terminal- als mobiele units om de veiligheid en prestaties te maximaliseren.
Binnen enkele uren te installeren en te monteren.

Raymond Sakko
Klantenservice
Heb je nog vragen?
Onze specialisten staan voor je klaar

Klantenservice: +31 180 64 54 00

Bestellen: Ik wil een account

Vragen: start de livechat

LOOPPLANKEN & LAADKLEPPEN

Vraag een vrijblijvende offerte aan