Klantenportaal & Webshop

Klantenportaal & Webshop

Bij Nedelko hebben we een klantenportaal ontwikkeld, dat boordevol handige functionaliteiten en voordelen zit voor onze klanten. Dit zijn de belangrijkste voordelen:

  • Bekijk op ieder moment van de dag de huidige voorraad en levertijden van alle artikelen.
  • Je persoonlijke kortingspercentage wordt direct getoond en verrekend, zodat je jouw prijs meteen ziet.
  • Plaats 24/7 een bestelling in het portaal, op het moment dat het jou uitkomt.
  • Zie alle openstaande orders, offertes en facturen in één handig overzicht.
  • Op de webportal zijn de kleine orderkosten slechts € 15,00 als je opdracht onder de € 150 zit.

En er is meer:

  • We blijven het klantenportaal doorontwikkelen, zodat je hier straks nog meer nuttige of handige informatie terug kunt vinden.

Als ons klantenportaal niet geschikt is voor jouw bedrijf, bieden we ook EDI-oplossingen aan. Hiermee kun je snel en efficiënt elektronische bestellingen plaatsen en ontvangen. Neem gerust contact met ons op om te kijken welke optie het beste bij jouw bedrijf past.

Als je nog geen toegang hebt tot ons klantenportaal, kun je snel en gemakkelijk een toegangscode aanvragen. Na bevestiging van je aanmelding kun je direct aan de slag. Als je al inloggegevens hebt, kun je inloggen via Mijn Nedelko op onze website.

Mocht je vragen hebben over het klantenportaal of andere zaken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ons bereiken via e-mail, chat of door te bellen naar 0181 64 54 00.

Wij hopen dat ons klantenportaal je nog beter van dienst kan zijn en zien uit naar een prettige samenwerking!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze specialisten!

Bel +31 180 64 54 00
Plaats een order
Of start de livechat

Waarom Nedelko?

UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Nedelko heeft een groot aantal producten standaard op voorraad. Deze producten kunnen wij jou dan ook éxtra snel leveren! Dan heb je ze tenminste ook lekker vlot binnen... wel zo fijn.

BREED ASSORTIMENT

Wij voeren een breed assortiment met meer dan 50.000 producten. Wij monitoren voortdurend de vraag vanuit de markt en zorgen ervoor dat het aanbod aansluit op jouw wensen.

SPECIALISTISCHE KENNIS

Nedelko beschikt over vakkundige professionals die altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in jouw branche. We delen onze kennis graag.

MAATWERK

Nedelko voorziet voor verschillende productgroepen in een stukje maatwerk. Hierbij gaan wij geen uitdaging uit de weg. Onze technische dienst maakt het door jou gewenste product vakkundig op maat.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends