Bij Nedelko begrijpen we dat hernieuwbare energiebronnen zoals zonne-energie en windenergie onvoorspelbaar kunnen zijn. Onze Battery as a Service biedt u de perfecte oplossing om duurzame energie op te slaan en te gebruiken wanneer u het nodig heeft. Of als de netaansluiting niet past bij wat u nodig heeft of terug wilt leveren. Ook dan biedt onze Battery as a Service een passende oplossing.

Met onze flexibele en kosteneffectieve aanpak kunt u nu profiteren van een energieopslagsysteem zonder de hoge initiële investeringen.

Voordelen van Nedelko’s Battery as a Service:

  • Geen grote investeringen: Ontvang een geavanceerd energieopslagsysteem zonder hoge upfront-kosten.
  • Maximale energie-efficiëntie: Onze batterijen zijn ontworpen om energie optimaal op te slaan en vrij te geven, waardoor u het meeste uit uw hernieuwbare energiebronnen kunt halen.
  • Toekomstbestendig: Blijf voorop lopen in de energietransitie met regelmatige upgrades en verbeteringen aan onze Battery as a Service-oplossing.
  • Onderhoud en monitoring inbegrepen: Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het onderhoud en de monitoring van uw energieopslagsysteem, zodat u zich kunt concentreren op het maximaliseren van uw energiebesparingen.
  • Milieuvriendelijk: Verminder uw afhankelijkheid van het elektriciteitsnet en verlaag uw CO2-voetafdruk met onze duurzame energieopslagoplossing.

Hoe werkt Battery as a Service?

Als de provider niet op tijd kan zorgen dat de netaansluiting past bij uw wensen past, creëert de batterij de netverzwaaring. Onze Battery as a Service stelt u in staat om energie op te slaan die wordt gegenereerd door zonnepanelen of andere hernieuwbare bronnen. Deze opgeslagen energie kan vervolgens worden gebruikt op momenten dat de energievraag hoog is, waardoor u geld bespaart op uw energierekening en bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Impact van Battery as a Service

Onze Battery as a Service-oplossing biedt een aanzienlijke impact op energiebehoud voor woningbouwverenigingen voor appartementencomplexen en VvE's. Het stelt u in staat om energie van zonnepanelen in te zetten wanneer dat nodig is, en op te laden aan het net tijdens daluren, waardoor u geld bespaart en bijdraagt aan een duurzamere energievoorziening. Daarnaast lost het problemen op zoals de gelijktijdigheid van energievraag en netcongestie.

Energie van zonnepanelen inzetten wanneer nodig 

Ontdek Battery as a Service

Ontgrendel de kracht van zelf gegenereerde energie met onze Battery as a Service. Bespaar op uw energierekening en draag bij aan een duurzamere toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze betaalbare energieopslagoplossingen.

Meer weten over duurzame energieopslag?

Neem contact op met onze experts: verkoop@nedelko.nl.