Draad- & kabelcodering

De draad- en kabelcodering van Brady en ProLabel zorgt voor een heldere, duidelijke en duurzame codering. Het assortiment bestaat uit (zelflaminerende) labels, tags, krimpkousen (sleeves) en kabelvlaggetjes, welke een groot aantal draad- en kabelmerkertoepassingen kennen. De artikelen zijn verkrijgbaar in diverse formaten en materialen en kunnen beprint worden met één van de labelprinters uit het assortiment.

Alle categoriën

Kabel labels stickers

Kabellabels worden gebruikt om draden en kabels van barcode identificatie te voorzien. Het voordeel van deze duidelijke kabelcodering is o.a. dat een storing gemakkelijker kan worden opgespoord en sneller worden hersteld. Je bespaart dus kostbare tijd wanneer je de juiste labels en codering gebruikt. Het assortiment van Nedelko bevat een groot aantal soorten kabellabels, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken voor jouw specifieke toepassing.

 

 

Persoonlijk advies van een codeerspecialist?

We begeleiden jou vanaf de keuze van de labels, tot de installatie van de software en de printer en desgewenst zelfs de integratie met jouw bestaande database of ERP systeem.

Identificatie-oplossingen van Nedelko

Meest complete aanbod

Dankzij het uitgebreide assortiment aan labels en printers kunnen wij een invulling geven aan al jouw codeerproblemen.

Meer dan 30 jaar ervaring

Met ruim 30 jaar aan ervaring kunnen onze codeerspecialisten jou helpen bij het zoeken naar de beste identificatie-oplossing.

Gratis on-site installatie

Wil je een specialist op locatie hebben die de printer voor je instelt? Geen probleem. Wij bieden een installatie service op locatie aan door heel Nederland.

Uit voorraad leverbaar

Wij hebben een groot aantal producten op voorraad in ons distributiecentrum. Deze producten kunnen wij dan ook extra snel bij jou leveren!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends